user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior PHPer worden bij maatschappelijk belangrijk bedrijf?

Back-end (Web)DeveloperPHP
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt hier te werken in een Scrumteam, bestaande uit enkele andere Developers, een Product Owner en en een Tester. Binnen dit team ben jij dé expert op het gebied van PHP. Samen zullen jullie altijd werken aan technisch gecompliceerde opdrachten met een groot maatschappelijk belang.

Het is dan ook belangrijk dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als PHP Developer. Er wordt van je verwacht dat je vanaf dag 1 volop zelfstandig meedraait op het gebied van PHP. Jij moet degene in het bedrijf worden die aan zijn collega's in simpele taal uit kan leggen hoe de technische snufjes binnen PHP werken. Ook ben jij verantwoordelijk voor het PHP gedeelte wanneer er een nieuwe applicatie wordt ontwikkeld. Daarnaast zorg jij er continu voor dat de intern ontwikkelde applicaties up-to-date zijn en meegaan met de ontwikkelingen in de markt. Je ondersteunt ook andere Developers en de Tester hierin.

Tot slot is het belangrijk dat je communicatief heel sterk bent, want je gaat ook mee naar klanten om 'de vraag achter de vraag' te achterhalen. Wat is nou precies het probleem van de klant en hoe moet de oplossing eruit komen te zien? 

lees meer

Functie-eisen Om in aanmerking te komen voor deze verantwoordelijke functie is het belangrijk dat je aan een aantal eisen voldoet:
– Je hebt minimaal 3 jaar hands-on werkervaring met PHP;
– Je hebt een proactieve houding en denkt actief mee zodat sprintdoelen behaald worden;
– Je bent communicatief sterk;
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en brengt jouw kennis graag over op je collega's;
– Je bent creatief en innovatief en komt daardoor met goede ideeën;

lees meer

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is een softwarebedrijf dat van groot belang is voor de maatschappij, zonder dat de meeste mensen dat weten. Zij zijn namelijk actief in onder andere de beveiligings-, infra- en nutssector. Haar oplossingen worden gebruikt door vrijwel alle energie, water en gasleveranciers van Nederland. Zonder de technisch gecompliceerde en intern ontwikkelde software, waar jij als Senior PHP Developer aan mag gaan werken, zouden deze bedrijven grote moeilijkheden krijgen met het verwerken van alle datastromen afkomstig van de Nederlandse huishoudens op het gebied van gas, water en stroom.Daarnaast doet deze organisatie nog veel meer. Het gaat altijd om technisch diepgaande software oplossingen, gericht op het verzamelen en verwerken van grote hoeveelheden data. Een ander voorbeeld waar bijvoorbeeld aan gedacht kan worden is een toegangscontrolesysteem voor grote (veelal industriële) bedrijven.Deze organisatie richt zich dus op maatschappelijk belangrijke projecten en ziet hier zelf ook het belang van in. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hier hoog in het vaandel. Dit uit zich in de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo is het volledige bedrijf ingericht met LED verlichting, wordt er uitsluitend gewerkt met drukwerk met het FSC keurmerk, worden de +/- 50 werknemers gemotiveerd met fiets- en fitnessprogramma’s en wordt er deelgenomen aan sportevenementen. Daarnaast steunt de organisatie actief goede doelen!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Senior PHPer worden bij maatschappelijk belangrijk bedrijf?
Score: 8.9
Stemmen: 17

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht