user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Python developer voor internationale security onderneming

Back-end (Web)DeveloperPython
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt te werken op de R&D afdeling in een team van Python developer van hoog niveau. En dat moet ook wel want binnen de security wereld wordt dat nou eenmaal gevraagd om aan de hoge standaarden te kunnen voorzien. Gezocht wordt naar een backend developer die zowel bezig gaat met de bestaande software alsook nieuwbouw projecten op gaat pakken. Je bent vooral bezig met de handen aan de knoppen, maar ook zeker samen met je teamleden bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en die uitwerken tot nieuwe producten.
Het gaat om een functie waarbinnen je veel vrijheid geniet. Je gaat meedenken met producten en met architectuur maar ook met nieuwe technieken en oplossingen die het bedrijf helpt bij het verder verbeteren en vernieuwen van hun software.
 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met Python
- Je hebt kennis van besturingssystemen
- Ervaring met C++ is een pre
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een internationaal georiënteerde organisatie die security oplossingen biedt aan grote ondernemingen. Dit doen ze vanuit een aantal vestigingen waaronder die in Nederland. De software wordt ontwikkeld in Python en er wordt gezocht naar een backend developer ter versterking van het team. Onze klant is een jong en informeel bedrijf met een goede structuur en innovatieve producten die wereldwijd worden gebruikt. Er wordt veel aandacht besteed aan de mens en er zijn veel mogelijkheden voor trainingen, opleidingen en ook tot doorgroei binnen het bedrijf. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Python developer voor internationale security onderneming
Score: 8.8
Stemmen: 44

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Wageningen