user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Testing Coördinator bij Top organisatie!

Tester
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Testing Coördinator ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de kwaliteit van nieuwe of gewijzigde applicaties/systemen bij onze klanten. Je houdt je bezig met plannen, voorbereiden en uitvoeren van testactiviteiten binnen een project. Deze activiteiten bestaan onder andere uit het analyseren van de testbasis, het opstellen, voorbereiden en uitvoeren van de testcases en het opstellen van testdocumentatie en rapportages.
Samenwerken is essentieel in deze rol. Hierbij komen jouw communicatieve vaardigheden goed van pas. Ook ben je analytisch, initiatiefrijk en besluitvaardig en door jezelf voortdurend te ontwikkelen, loop je steeds vooraan met je kennis. Daarnaast denk je actief mee over de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en diensten voor Ventus. Jouw mening doet er zeker toe in het team!

lees meer

Functie-eisen Wij vragen een enthousiast talent die het verschil maakt. Om dit aan te tonen bezit je de volgende vakkennis:
- HBO- of WO-diploma, gecombineerd met een analytisch en conceptueel denkvermogen;
- 3 tot 5 jaar ervaring als testing Coördinator;
- Ervaren met opstellen van risicoanalyses, teststrategieën en gebruik testmethodieken zoals ISEB/ISTQB, Tmap;
- Agile en Scrum hebben geen geheimen voor jou;
- Je hebt ervaring met het opzetten van testautomatisering en met het opstellen en uitvoeren van testplannen;
- Je bent ondernemend, pragmatisch, teamplayer, communicatief en resultaatgericht;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zoeken een Testing Coördinator die een uitdagende baan wil in een enthousiast team, actief wil mee bouwen aan een groeiende organisatie en tevens jonge collega’s coacht. Deze organisatie is op zoek naar een ervaren coördinator met een uitgesproken visie op het succesvol uitdenken en uitvoeren van testscenario’s en risico analyses.Deze organisatie is gespecialiseerd in het opzetten van en ondersteunen bij geautomatiseerd testen. Het doel van haar dienstverlening is altijd om haar klanten de beste adviezen en ondersteuning te bieden. Zij zijn en blijven een onafhankelijke partner en ontzorgt haar klanten.Zo zoekt zij nu ondernemende professionals die haar ambities verder wil helpen vormgeven en uitbouwen. Daartegenover biedt ze jou ruime ontwikkelingsmogelijkheden en de ruimte om jouw doelen te bereiken en visie te realiseren. Wil jij een volgende stap zetten en spreekt bovenstaande ambitie je aan? Solliciteer dan nu!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Onze klant werkt met uitmuntende arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Het is dan ook absoluut wat je mag verwachten van een dergelijk grote speler!
Naast de gebruikelijke voorwaarden die je bij detachering mag verwachten, biedt zij ook:
- een enthousiast en zeer kundig team van specialisten en experts;
- persoonlijke betrokkenheid vanuit de directie;
- veel ruimte om te groeien en om ideeën in te brengen.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Shervinio Harris of mail uw CV.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Testing Coördinator bij Top organisatie!
Score: 7.8
Stemmen: 34

Vergelijkbare vacatures voor Tester in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag