user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Backend Python developer gezocht met open blik!

Back-end (Web)DeveloperPython
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt in een prettig team te werken op de R&D afdeling, dat veel aan kennisdeling doet met elkaar. Er is heel veel ruimte voor jouw inbreng en regelmatig bedenken ze met elkaar nieuwe toepassingen en concepten om hun klanten nog beter te kunnen bedienen.

Zo ben je er dus steeds van een idee tot aan het uiteindelijke product bij betrokken. Als Python developer ontwikkel je samen met je collega's innovatieve en geavanceerde security oplossingen. Je hebt hier ontzettend veel vrijheid en een grote invloed op de producten. Je gaat hier bezig zijn binnen architectuur, concepten en (eind)oplossingen. Tevens heb je inbreng op het vlak van innovatie en het toepassen van nieuwe methoden en technieken.
Je werkt in een team met specialisten waarbij eigen initiatief, teamwork en goede communicatieve vaardigheden van groot belang zijn. Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierbij vanzelfsprekend.

lees meer

Functie-eisen • Een HBO diploma is gewenst;
• Ruime ervaring op het gebied van Python (Django);
• Ervaring met database queries;
• Websockets, PostgreSQL zijn geen onbekende voor je;
• Een gevoel voor humor;
• Tot je vaste gereedschappen behoren versiebeheer (svn, git, mercurial) en een fijne editor (PyCharm, vim e.d);
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voor een security organisatie in Veenendaal ben ik op zoek naar een Backend Python developer. Het bedrijf levert hoogwaardige security producten aan een groeiend klantenbestand in de Benelux. Dit doen zij met een vijftigtal werknemers in een open en informele setting. De sfeer is erg persoonlijk en prettig; dit is ook nodig want het bedrijf is erg innovatief en dynamisch waardoor er vaak productgerelateerde ontwikkelingen plaatsvinden. Snelle, heldere en eerlijke communicatie is dan ook van groot belang binnen de organisatie.Er komt veel bijzondere en onverwachte technologie kijken bij dit bedrijf en we zoeken een ervaren Backend Python developer die buiten de bekende paden durft te treden.  

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Backend Python developer gezocht met open blik!
Score: 8.3
Stemmen: 39

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Veenendaal