user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior .NET developer met Azure en CORE ambitie

Software Developer.NETC#
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je wordt onderdeel van een goed werkend .NET development team onder de bezielende leiding van een lead developer, die technisch echt van wanten weet. Naast het verder verbeteren van het product denk je mee over architectuur, schaalbaarheid en robuustheid maar ook krijg je een aantal dagen per maand de tijd om zelf nieuwe technieken te ontdekken en nieuwe functionaliteiten te bedenken. Binnenkort wordt er gestart met ASP.NET CORE en dat, samen met bovenstaande, maakt het voor een .NET webdeveloper uit Gelderland echt DE functie om op te reageren!
 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met C#, ASP.NET, SQL Server
- Je hebt kennis van HTML5, JS, Jquery
- Je bent leergierig en prettig in de omgang
Bedrijfsomschrijving Wil jij werken met de nieuwste .NET technieken en in een informeel maar technisch uitstekend team? Denk hierbij onder andere aan Azure en ASP.NET CORE. Maar ook werken aan een product in plaats van steeds losse opdrachten? Dan is deze topwerkgever helemaal geschikt voor jou. Onze klant is marktleider met haar product en op zoek naar een medior en een senior .NET developer om haar bestaande team te versterken. De zwaarte ligt aan de backend in deze functie, fullstack is natuurlijk mooi meegenomen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Senior .NET developer met Azure en CORE ambitie
Score: 8.1
Stemmen: 30

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem