Vacature Java op top-locatie met zelflerende applicatie!

Software DeveloperJava
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ter uitbreiding van de teams zoeken we enthousiaste Java ontwikkelaars die heel graag met hun vak bezig zijn. Je komt te werken in een scrumteam met gelijkgestemde collega's die elke dag proberen het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Op de werkvloer heerst een hele positieve en inspirerende energie die het werken hier extra plezierig maakt. Er is heel veel uitdaging in het werk en ze zoeken Java ontwikkelaars die graag boven de 'gemiddelde' ontwikkelaar uit willen steken. De meeste collega's zijn hier ook graag naast hun werk met Java bezig en volgen de ontwikkelingen op de voet. 
Omdat er een hele energieke en positieve sfeer heerst bij dit bedrijf is het merkbaar dat de collega's elkaar steeds naar een hoger niveau weten te brengen. 
Vandaar dat we voor dit bedrijf Java developers zoeken die dit ook willen en hieraan bij kunnen dragen. Ben jij iemand die echt kan genieten van het ontwikkelen van hoogwaardige Java applicaties en heb je interesse in big-data? Dan is dit bedrijf echt iets voor jou. 
 

lees meer

Functie-eisen - Afgeronde HBO of WO Informatica opleiding
- Communicatief vaardig in het Nederlands
- Aantoonbare Java ervaring
- Bevlogen, enthousiaste en positieve persoonlijkheid
- Volgt de ontwikkelingen rondom Java op de voet
- Interesse in kunstmatige intelligentie 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf behoort tot één van de beste werkgevers van Rotterdam en omstreken! Ze zitten op een toplocatie in een prachtige werkomgeving. Het is een hele moderne organisatie met state-of-the-art Java technologie. Ze leveren unieke software oplossingen voor hun eind-klanten waarbij ze hoog inzetten op zelflerende Java applicaties die met een hoge mate van nauwkeurigheid voorspellingen kunnen doen. Er werken tientallen Java ontwikkelaars in verschillende scrumteams en ze lopen in Nederland ver voor bij het inzetten van Java in combinatie met zelflerende systemen.De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed en er is naast het werk dat gedaan moet worden is er ook veel ruimte voor ontspanning. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig om het werk zo aangenaam mogelijk te maken en er is heel veel tijd en ruimte om nieuwe technologie te proberen en uit te testen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Java op top-locatie met zelflerende applicatie!
Score: 7.9
Stemmen: 27

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam