user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Koploper zoekt gedreven tester met kwaliteiten!

Software Tester
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt te werken in het IT development team bestaande uit ongeveer 50 medewerkers. Dit team is onderverdeeld in verschillende zelfsturende scrumteams. Die bestaan uit ontwikkelaars, testers en business consultants. Binnen deze organisatie wordt het testvak als een zeer belangrijk gezien. Als tester waarborg je, samen met je test-collega's, de kwaliteit van de systemen en de processen.

Jij bent iemand die het gehele testtraject vorm gaat geven. Je voert verschillende soorten testen (functionele-, regressie-, systeem- en geautomatiseerde testen) uit en ondersteunt jouw collega's hierin. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de testcases en testscripts. Je analyseert de testen en rapporteert de resultaten.

De voertaal is Nederlands en je zult naast dat je alleen gezet wordt op projecten ook werken met de verschillende ontwikkel teams en je hebt af en toe klant contact.

lees meer

Functie-eisen > Minimaal een HBO werk/ denkniveau;
> Minimaal 2 jaar ervaring als software tester;
> Je bent TMap en/of ISTQB gecertificeerd;
> Je hebt kennis van Cucumber en Specflow;
> Je kan werken volgens de Agile methodiek;
> Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
> Je bent communicatief vaardig en werkt graag in teamverband.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Mijn klant gevestigd in de buurt van Delft helpt bedrijven duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ze zijn gevestigd in een prachtig kantoor en er werken zo'n 200 medewerkers. Ze zijn uitgeroepen tot een van de koplopers als het gaat om duurzaam ondernemen in Nederland. Het doel van deze organisatie is om een groenere wereld te realiseren. Ze helpen bedrijven om dit proces volledig te optimaliseren en te verwezenlijken. Dit doen zij door het integreren van slimme software oplossingen binnen bedrijfsprocessen. Deze software oplossingen worden in-house ontwikkeld door een team van gedreven IT specialisten. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Koploper zoekt gedreven tester met kwaliteiten!
Score: 9.2
Stemmen: 35

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Delft