Vacature Fluitend naar je werk als PHP-er: hier kan het!

Back-end (Web)DeveloperPHP
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Je zal als webdeveloper ingezet worden aan de backend en frontend. De verhouding weegt hierbij wel in het voordeel van de backend. Het directe team waarin je werkt bestaat uit 5 andere ontwikkelaars waarmee je aan verschillende projecten werkt. Afhankelijk van het project wordt bepaald of het hele team erop wordt gezet of dat je zelfstandig aan de slag gaat. Ook leuk: als de mogelijkheid er is zal er binnen een project ruimte zijn om nieuwe technieken uit te proberen, dit zal je horizon verbreden! 
Gezocht wordt naar een open persoon die ook goed kan communiceren. Dit omdat de ontwikkelaars ook het contact met klanten en de leiding over projecten wisselend op zich nemen.

lees meer

Functie-eisen – Je hebt HBO werk en denk niveau
– Je hebt enkele jaren ervaring met PHP development (OOP)
– Je hebt kennis en kunde van HTML, JS , CSS en in ieder geval een Framework
– Het is een pre wanneer je al bekend bent met Drupal of Wordpress

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze jonge en frisse organisatie laat zich graag omschrijven als een grensverleggende websitebouwer. Met veel ambitie en gedrevenheid bouwt deze groep van web enthousiastelingen niet alleen goed werkende sites maar ook mooi ogende sites. Dit doen ze voor een steeds groter wordende klantenkring in verschillende branches.   De cultuur hier is zeer ontspannen. De gemiddelde leeftijd ligt midden twintig en de communicatie is ontzettend open. Passie voor het web is een absolute must om je hier thuis te voelen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Fluitend naar je werk als PHP-er: hier kan het!
Score: 9.8
Stemmen: 32

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Heino