Vacature Cloud Architecten nodig: Salaris is nooit te hoog hier!

Data Architect
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Deze organisatie streeft naar een langdurige relatie met haar klanten en onderscheidt zich door hen gedurende de gehele transitie te ondersteunen: vanaf het opstellen van een Cloud Strategie met daarvan afgeleid een Cloud Architectuur, bij het kiezen en implementeren van de juiste solutions, tot en met de automatisering van, de migratie naar en het beheer van de onderliggende infrastructuur.

Met jouw onbetwiste deskundigheid maak je de complexe ontwikkelingen rondom Cloudtechnologie inzichtelijk voor de klant. Samen met je collega-consultants stel je ook de Cloudstrategie op en ontwikkel je de bijbehorende roadmap. Verder kun je denken aan de andere werkzaamheden als:
– het ontwerpen van de Architectuur;
– de organisatie op verschillende lagen helpen bij het nemen van de juiste beslissingen;
– geregeld meetups organiseren;
– mee te werken aan researchprojecten door kennis bij te dragen;
– meedenken over projectaanpakken en gebruikte methodes.

NOOT: weet wel dat je bij hen alle kanten op kan in strategische zin.

lees meer

Functie-eisen Wij vragen een enthousiast talent die het verschil maakt. Om dit aan te tonen bezit je de volgende vakkennis:
- HBO/WO werk- denkniveau, gecombineerd met een analytisch en conceptueel denkvermogen;
- kennis van Cloud waaronder AWS, Azure, Google, etc. en de verschillende service modellen en vormen (IaaS, PaaS, SaaS, public, private en hybride);
- ruime ervaring (minimaal 10 jaar), waarvan enkele jaren als Cloud Architect gewerkt bij bijvoorbeeld een gerenommeerde Cloud- of IT-consultancy-organisatie of managed services provider. Je wilt geen schakeltje
- meer in een groot traject zijn, maar de technische regie voeren van start-to-finish. Of je bent nu zelfstandig professional, maar je baalt dat de echt mooie klussen niet naar jou gaan, omdat je een ‘one-man-band’ zonder ‘brand’ bent;
- aantoonbare ervaring met het ontwerpen van een CloudArchitectuur en het begeleiden van klanten naar de Cloud;
- van de strategie en dienstenportfolio’s van de grote Cloudproviders ben je goed op de hoogte;
- de Architectuur certificeringen voor AWS en/of Azure heb je op zak. Mocht je die toch nog niet hebben, maar wel de trainingen hebben gedaan, kan dit ook.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ben jij onafhankelijk in de Cloudmarkt en wil je altijd het beste advies geven aan de klant? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en commercieel ingesteld en wil jij onderscheidend zijn van je collega’s en hiervoor riant worden beloond? Dan moet je hier snel doorlezen!Onze klant is op zoek naar een inspirerende Cloud Architect op het gebied van AWS of Azure en de verschillende service modellen en vormen zoals IaaS, PaaS, SaaS, public, private en hybride. Salaris is nooit een issue hier!Het leukste van werken bij deze organisatie is dat je een ondernemer kunt zijn met de zekerheid van een vast dienstverband. Er is ruimte voor eigen initiatief én opbouwende kritiek. Sterker nog als je klanten binnenhaalt, word je daarvoor extra beloond. Bij deze organisatie word je dan ook snel in het team opgenomen. Het management team biedt een omgeving waarin jij je telkens kunt ontwikkelen, zodat je altijd de beste resultaten voor een klant blijft behalen.Het is een innovatieve organisatie waar alleen de beste van de beste werken. De werkelijke Walhalla voor Cloud specialisten. Met behulp van een Strategy Map vertaalt zij de digitale strategie van organisaties naar een Cloudstrategie en roadmap. En implementeert deze aan de hand van haar Cloud Governance Framework. Spreekt deze mix van Cloudtechnologie en organisatie je aan?Solliciteer dan hier!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 80.000 - € 100.000 p/j
Cloud Architecten nodig: Salaris is nooit te hoog hier!
Score: 8.7
Stemmen: 23

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam