Vacature Tester voor de Tuinbouwsector!

Software Tester
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende en technische functie? Dan zit je bij dit bedrijf helemaal goed!
Als software tester ben je verantwoordelijk voor het testen van een applicatie. Deze applicatie wordt wereldwijd gebruikt in de tuinbouwsector. Het is aan jou, samen met je collega's, de taak om dit product continu te blijven ontwikkelen en zo een kwalitatief hoog product af te leveren.
Binnen deze organisatie wordt er gewerkt volgens de Scrum methodiek. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de modernste tools en technieken zoals automatisch testen, Python, SoapUI en Selenium.
 
 

lees meer

Functie-eisen > Afgeronde HBO opleiding;
> Minimaal 3 jaar ervaring als software tester;
> Ervaring met Scrum en Agile;
> TMap en/of ISTQB certificaat;
> Ervaring met Selenium en SoapUI;
> Ervaring met Jira, MsSQL, Appium en Python;
> Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze klant is een grote marktspeler in de tuinbouwsector en maken geavanceerde systemen en applicaties. Momenteel groeit deze organisatie zowel nationaal als internationaal en vindt er een digitale transitie plaats. Om deze reden zijn zij hard op zoek naar een Agile software tester.Deze organisatie bestaat uit ongeveer 80 gedreven medewerkers die allemaal een passie hebben voor het vak. Er heerst een informele cultuur en de medewerker staat binnen deze organisatie centraal. Daarnaast wordt er binnen deze organisatie veel waarde gehecht aan kennisdeling en kennis ontwikkeling. Om deze reden worden er regelmatig trainingen en opleidingen georganiseerd.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Tester voor de Tuinbouwsector!
Score: 9.7
Stemmen: 35

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zoetermeer