Vacature PHP-ers: aan het werk bij de leukste club van Overijssel?

Back-end (Web)DeveloperPHP
CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Concreet zal jij bezig zijn met het ontwerpen en bouwen van nieuwe webapplicaties. Dit zal je doen in een team van een aantal developers die allemaal hun eigen specialisme hebben. Dit ga je doen onder leiding van een Chief Technology Officer en een Product Owner. Ook jij zal vanuit je eigen specialisme gaan werken waarbij wordt verwacht dat je ook andere taken op zal kunnen pakken.
Als Developer krijg je voldoende mogelijkheden om naast goede applicaties, ook jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een trainingsbudget, ruimte om te experimenteren met nieuwe/andere technieken en er is ook een budget voor innovatieve ideeën. 
 

lees meer

Functie-eisen – Je hebt HBO werk en denk niveau 
– Je hebt ervaring op het gebied van PHP ontwikkeling
– Je bent gewend om hoogstaande codes te bouwen 
– Het zou mooi zijn als je ook ervaring hebt met andere technieken
Agile kent geen geheimen voor jou

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dit ambitieuze ICT-bedrijf bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en timmert in de regio al hard aan de weg. Voor verschillende bedrijven leveren ze unieke softwaresystemen en applicaties die veelal gebruikt zullen worden voor bijvoorbeeld orderverwerking en administratie. Klanten van deze organisatie zijn vaak grote bedrijven die nationaal en internationaal opereren.Binnen dit bedrijf heerst er een ontzettend informele sfeer. Het is normaal dat je bij je baas naar binnen stapt om samen te gaan sparren over keuzes die voor een nieuw project gemaakt moeten worden. Ook is het vanuit deze organisatie erg belangrijk dat je echt beter gaat worden in wat je doet, hier zullen dan ook voldoende mogelijkheden voor aangeboden worden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
PHP-ers: aan het werk bij de leukste club van Overijssel?
Score: 9.1
Stemmen: 30

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Olst