user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Test automation, Test automation & Test automation

in Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Het moge duidelijk zijn; je gaat echt aan de slag met geautomatiseerd testen. De projecten die je draait zijn divers en variëren van kleinere projecten van 3 maanden bij een zorginstelling, tot een langdurig project van een jaar bij een Europese bank. De technische uitdaging is groot want je werkt met de nieuwste technieken. Misschien is deze kennis bij jou nu nog niet helemaal up-to-date maar wees niet bang; ze ondersteunen je en zorgen dmv voldoende sturing er voor dat jij ook binnen no-time een expert te noemen bent.

Ze noemen zichzelf de Champions League van de testing community en veelal wordt dit gezien als de 'laatste vaste aanstelling' die iemand heeft alvorens hij als freelancer aan de slag gaat. Mocht dit allemaal iets te heftig klinken; er is ook een 'junior variant' van deze organisatie die zich meer focust op young professionals met minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van geautomatiseerd testen. Zo is er voor elke tester ruimte!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO / WO diploma, bij voorkeur richting de IT
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met geautomatiseerd testen
- Bij voorkeur heb je kennis van programmeertalen
- Bij voorkeur heb je ervaring met Agile Scrum
- Je bent sociaal, communicatief vaardig en gedreven
- Je wil uitgroeien tot een expert op test automatisering vlak of je bent dit al
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Test Automation, Test Automation en echt alleen maar Test Automation. Deze organisatie in Utrecht is alleen maar op zoek naar test automation mensen die alleen maar opdrachten met test automation willen hebben. Werken voor deze organisatie betekent dat je deelneemt aan de meest uitdagende projecten op het gebied van geautomatiseerd testen bij de grootste en meest toonaangevende bedrijven in Nederland. Je gaat alleen maar aan de slag in projecten waar geautomatiseerd testen de hoofdmoot is. Zo ben je verzekerd van een gouden toekomst binnen het testing domein.Geautomatiseerd testen is natuurlijk dé toekomst van dit vakgebied. Je wordt dan ook volledig ondersteund om een expert op dit gebied te worden. Zo organiseren ze vele trainingen, workshops en seminars om hun kennis up-to-date te houden. Momenteel zijn ze met ongeveer 10 consultants maar omdat zij de crème de la crème van het testing zijn, is er veel belangstelling voor hun organisatie. Ben jij een test expert die zich alleen maar bezig wil houden met geautomatiseerde test projecten, dan is dit nu de kans om onderdeel te worden van een mooie, uitdagende organisatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg