user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medior tester met SQL kennis die junior wil begeleiden

in Ede

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als tester word je dus onderdeel van een team van twee andere testers en meerdere developers. Gezamenlijk is het jullie taak om er voor te zorgen dat de applicatie voldoet aan de eisen van de klant en volledig foutloos werkt. Dat betekent dat je zelfstandig testscripts opstelt en uitvoert. Eventuele bugs kun je zelfstandig fixen en je bevindingen documenteer je nauwkeurig. De applicaties zijn gekoppeld aan een database en het is dan ook vereist dat je kennis hebt op het gebied van SQL.

De medior tester wordt tevens het eerste aanspreekpunt van de junior tester. Er staat namelijk een vacature uit voor een talentvolle en technisch onderlegde junior tester die zich graag in een stabiele, interne omgeving wil ontwikkelen tot een echte testprofessional. Jij assisteert hem of haar hierbij en begeleidt hem in dit traject. Communicatie is dus eveneens van belang; je stuurt, coacht, motiveert en instrueert daar waar nodig. Dit is typerend voor de stijl binnen de omgeving; een prettige setting waar mensen elkaar helpen.

lees meer

Functie-eisen Als medior tester voldoe je aan het volgende profiel:
- Minimaal een MBO diploma, bij voorkeur met een technische achtergrond
- Minimaal 2, maximaal 5 jaar ervaring als software tester
- Ervaring met SQL
- Je vindt het leuk om een junior te helpen en te sturen. Ervaring is niet vereist
- Je bent een teamplayer, communicatief vaardig en analytisch sterk
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze klant in Ede is een echt softwarebedrijf met een passie voor IT. Ze ontwikkelen volledig zelfstandig applicaties voor de arbeidsmarkt. Dit doen zij met een team van 50 professionals in een informele en plezierige setting. Vrij recent heeft het bedrijf een nieuwe applicatie ontwikkeld waarvoor ze momenteel versterking op het gebied van testing nodig hebben. Er is reeds 1 tester aanwezig in het team en ze willen dit uitbreiden met twee andere testers; een junior en een medior die de junior gedeeltelijk onder zijn hoede wil nemen.Het bedrijf staat te boeken als een fijne, plezierige werkgever waar constant ruimte is voor groei en ontwikkeling. Zowel op persoonlijk vlak zoals het volgen van trainingen en cursussen, maar ook op bedrijfsmatig vlak vanwege het feit dat ze constant meegaan met de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Hierdoor kunnen ze de concurrentie constant een stap voor blijven.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Medior tester met SQL kennis die junior wil begeleiden
Score: 9.8
Stemmen: 35

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Ede