user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Data Scientist, functie voor gevorderden

in Duiven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Mensen zijn steeds vaker online te vinden en zijn vaak consumenten via het web. Wat doet een consument online als zij iets willen kopen? Waar zoeken ze naar, wat spreekt hen aan en waar klikken ze als eerste op? Als Data Analist ligt jouw focus op het optimaliseren van de zoekopdrachten met als doel het consumentengedrag vast te kunnen stellen en daar op in te springen.

In deze functie vertaal jij grote hoeveelheden (Big) Data en schrijf je heldere analyses om patronen van consumenten inzichtelijk te krijgen. Met gebruik van diverse Data analyse tools zoals RapidMiner, R (studio), Python, SPSS en voor datawarehousing moet je denken aan Hive, Shark, MySQL. Verder ook Matlab/C. Er wordt ook gebruik gemaakt van google analytics om data goed weer te geven middels dashboards en grafieken.

Naast het weergeven van de (Big) Data leg je de link tussen de IT en de Business: wat betekent de geanalyseerde data voor de organisatie(s)? De verkregen informatie koppel je terug aan stakeholders binnen de organisatie.

Een hele brede en uitdagende functie voor de slimme ontwikkelaars onder ons! Altijd al de focus compleet willen leggen op (Big) Data Analyse, reageer dan nu!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding richting Wiskunde, Econometrie, Informatica, Bedrijfskunde, Business Analytics of soortgelijke;
- Je hebt grote interesse in alles wat met online data te maken heeft;
- Je hebt bij voorkeur al ervaring in een rol als Data Analist/Specialist/Scientist;
- Je weet af van diverse programmeertalen zoals Python, C, R, Java;
- Je kan goed over weg met meerdere Data Analyse tools zoals SPSS, R, RapidMiner, Excel;
- Je hebt ervaring met datawarehousing en DWH concepten;
- Je hebt kennis van BI en BI tools zoals SAS en Cognos;
- Je bent analytisch ingesteld, wiskundig sterk, communicatief vaardig en een echte onderzoeker;

lees meer

Bedrijfsomschrijving Kom werken bij een van de grootste online webshops van Nederland! Het bedrijf werkt continu aan het samenbrengen van de consument en product met als doel winkels ondersteuning te bieden bij het creëren van naamsbekendheid en er voor te zorgen dat hun producten goed op het web te vinden zijn voor de consument. Het online platform is een groot marktplaats voor iedereen in Nederland en je bent er zelf ook vast bekend mee. Er zijn op moment van spreken duizenden bedrijven aangesloten bij mijn klant en het assortiment is indrukwekkend te noemen.

De organisatie zelf is te typeren als professioneel naar de buitenkant en tegelijkertijd informeel van binnen in. Kenmerkend voor deze organisatie is de flexibiliteit die beschikbaar is voor iedere medewerker. Flexibel niet alleen in hoe er gewerkt kan worden, maar ook door de mogelijkheid te bieden een eigen inbreng van iedere medewerker te waarderen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m

3000 - 4000 euro
Data Scientist, functie voor gevorderden
Score: 9.2
Stemmen: 22

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Duiven