user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Tester met Selenium in PHP omgeving?

in Bilthoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving In je nieuwe rol van software tester ga je aan de slag met het optimaliseren van de applicaties die worden gebouwd in een PHP omgeving. Elke 2 weken vindt er een release plaats dus snelheid en kwaliteit zijn erg belangrijk. Je houdt je bezig met het opstellen van onder andere performance en gebruikersacceptatietesten, maar de focus zal voornamelijk liggen op het automatiseren van testscripts middels Selenium. Het testing team heeft er voor gezorgd dat er steeds meer en meer scripts sneller en effectiever getest kunnen worden en aan jou de schone taak om deze lijn door te trekken. Onderdeel van de functie is naast het puur uitvoerend testen ook een stuk communicatie richting klant en developers evenals documentatie van de bevindingen.

Belangrijke pijlers voor de ideale kandidaat zijn ervaring met Selenium en PHP. Het is niet vereist dat je zelf kunt programmeren of code kunt schrijven, de nadruk ligt op het functionele aspect.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als software tester
- Ervaring met Selenium
- Ervaring met werken in een PHP omgeving (functioneel)
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Affiniteit met de logistieke sector is een pluspunt

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze organisatie in Bilthoven ontwikkelt applicaties voor de logistieke industrie. Met een groep van 70 bevlogen professionals wordt er dagelijks gewerkt aan het optimaliseren van data systemen voor de logistieke sector in binnen- en buitenland. Hiermee kunnen vrachtwagenchauffeurs gemakkelijk data uitwisselen met zowel het thuisfront als klanten. Het bedrijf is wegens groei op zoek naar versterking van het development team. Deze bestaat momenteel uit 6 PHP ontwikkelaars en 2 software testers die volgens de Agile Scrum methodiek werken.

Wil jij onderdeel worden van een stabiel en gezond bedrijf dat zowel nationaal als internationaal actief is?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m
Tester met Selenium in PHP omgeving?
Score: 9.3
Stemmen: 38

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Bilthoven