user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature fullstack developer medische producten

in Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Bij voorkeur ben je een fullstack developer die niet alleen front- en backend expertise heeft, maar die ook zowel binnen .Net als Java ervaring heeft opgedaan. Een van beide kan natuurlijk ook. Je neemt minimaal een afgeronde HBO opleiding met je mee en gezien de complexiteit van de applicaties is dat ook echt nodig. Je komt te werken in een Agile omgeving met technisch uitstekende collega's.

De functie is leuk omdat je werkt aan een betere wereld en uitdagend omdat je een breed pallet van talen en technieken kunt gaan gebruiken.

Klinkt het als de functie voor jou? Dan hoor ik het graag!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO Informatica
- Je hebt ervaring met zowel .NET als Java
- Je hebt bij voorkeur ervaring met Scrum
- Kennis van databases als SQL Server en Oracle
- Zowel front- als backend kennis, kunde en interesse

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Om kort te gaan ontwikkelt onze klant applicaties voor de medische wereld. Dat doen ze in een succesvol team met developers die van wanten weten. En om dat succes uit te breiden zijn ze nu op zoek naar een nieuw teamlid die ook van wanten weet.

Ben jij die aanpakker die graag de medische wereld “beter” maakt?
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg