user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature voor zelfstandige software tester in jong team

in Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Binnen je nieuwe functie word je de eerste zelfstandige software tester van de organisatie. Tot op heden werd het testen uitgevoerd door de ontwikkelaars zelf maar vanwege de aanhoudende groei wordt dit nu gescheiden. Ondanks dat de huidige developers nog relatief jong zijn, beschikken ze over heel veel kennis en ervaring op IT- én op testing vlak! Dit betekent dat je niet volkomen in je eentje in een nieuwe omgeving terecht komt; de basis op testingvlak staat er al en je kunt eveneens samen met je development collega's sparren over inhoudelijke vraagstukken. Helemaal alleen sta je er dus niet in maar jij bent zeker wel de sturende factor.

In eerste instantie dien je het testen aan de business kant vorm te geven. Je bepaalt wat er getest gaat worden en op welke manier, je maakt de testcases en je bepaalt hoe de klant de applicatie op zijn best kan gebruiken en vertaalt dit naar een gedegen testplan. Dit doe je allemaal volgens de Agile werkwijze. Wanneer de structuur volledig helder is, is het taak om geleidelijk het handmatig testen om te zetten naar geautomatiseerd testen. De huidige test structuur is niet optimaal vanwege het feit dat deze deels ontwikkeld is tijdens een outsourcingstraject in Bulgarije, dus aan jou de taak om dit weer helemaal op orde te brengen. Een hele diverse en uitdagende testfunctie waarbij je veel ruimte en mogelijkheden krijgt om zaken volgens je eigen testvisie in te richten. Een unieke kans voor een software tester met wat jaren ervaring die zelfstandigheid én vrijheid zoekt.

lees meer

Functie-eisen Voor deze interessante vacature voor een zelfstandige software tester heb je idealiter het volgende profiel:
- Je hebt een HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als tester, bij voorkeur webapplicaties
- Bij voorkeur beschik je over testcertificaten
- Kennis van testtools als Jira, Protractor, Bamboo is een grote pré
- Kennis van Javascript is een pré
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze software organisatie in Utrecht bestaat uit 45 personen waarvan er momenteel 15 werkzaam zijn op IT gebied. Vanwege aanhoudende groei zijn ze per direct op zoek naar een eerste software tester die van vrijheid houdt; tot op heden werden de testing werkzaamheden namelijk verzorgd door de developers maar hier dient verandering in te komen. Het bedrijft ontwikkelt een innovatief ERP/CRM product voor een groot Scala aan bedrijven; in hun eigen sector zijn ze marktleider! Met dit product kunnen hun klanten alle business processen op allerlei fronten managen. Ook kunnen klanten met het pakket van deze organisatie via een CMS module hun online aanbod sturen; erg interactief en dynamisch dus.

De organisatie is jong + modern en dat merk je op alle vlakken. Het development team zelf bestaat bijvoorbeeld uit 5 medewerkers in de leeftijd tussen de 21 en 31 jaar oud. Ook is de sfeer erg informeel, direct en persoonlijk. Dat betekent dat je gemakkelijk met iedereen kunt communiceren, lijnen erg kort zijn en daardoor ook gemakkelijker en sneller beslissingen kunt nemen. Ze zijn daarnaast gevestigd in een oud industriëel pand dat van allerlei moderne gemakken is voorzien; open ruimtes, flexplekken, snelle computers etc.. Naast de prettige werkcultuur geniet je als werknemer ook veel ruimte voor persoonlijke ontplooiïng. Zo krijgt iedereen een persoonlijk trainingsbudget waarmee je zelf kunt bepalen welke trainingen en cursussen je wil volgen om zo je kennis op testinggebied altijd up-to-date te houden. Wil je dus bijvoorbeeld extra verdieping op het gebied van Selenium of het testen van mobiele applicaties? Dan is dat gemakkelijk realiseerbaar. Zo blijf je als tester en als bedrijf altijd je concurrentie voor.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Vacature voor zelfstandige software tester in jong team
Score: 8.4
Stemmen: 24

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht