user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technisch tester in professioneel SCRUM team!

in De Meern

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Binnen het SCRUM team zijn er momenteel 8 developers en 3 technisch testers actief. Samen dragen jullie zorg over het gehele applicatielandschap. Je wordt betrokken bij het opstellen van de testplannen, bij het uitstippelen van de strategie, bij het schrijven van user stories en de daadwerkelijke test uitvoer. Een grote focus binnen het bedrijf ligt op geautomatiseerd testen middels Selenium en Fitnesse. Gezien er tevens wordt gewerkt met grote databases, is het een grote pre wanneer je ervaring hebt met SQL.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar ervaring als tester
- Je hebt kennis van programmeertalen
- Ervaring met geautomatiseerd testen (Selenium / Fitnesse)
- Ervaring met Agile SCRUM
- Ervaring met SQL is een pre
- Je bent analytisch sterk, houdt van een technische uitdaging en je wil jezelf graag ontwikkelen

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze onderneming in de omgeving Utrecht staat bekend als zeer innovatief, technisch uitdagend en erg betrokken. Het bedrijf ontwikkelt complexe software applicaties voor bedrijven actief in de medische wereld. Gezien het belang van het optimaal functioneren van de applicaties, is men op zoek naar testers die nauwkeurig kunnen werken met de nieuwste technieken.In een technisch en professioneel IT-team bestaande uit 20 personen krijg je de ruimte om met allerlei innovaties aan de slag te gaan. Eventuele kennis die nog niet geheel up-to-date is, kun je opdoen door het volgen van trainingen en cursussen. Naast de professionaliteit is er ook ruimte voor gezelligheid; er worden regelmatig borreltjes en uitjes georganiseerd. Daarnaast vindt de werkgever het erg belangrijk dat de balans tussen privé en werk optimaal is. Vandaar dat hij altijd ruimschoots meedenkt met thuiswerken, flexibel starten en eventueel part-time werken (minimaal 32 uur).

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Boven marktconform
Technisch tester in professioneel SCRUM team!
Score: 7.6
Stemmen: 40

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. De Meern