user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Systeembeheerder voor applicaties in de telecom!

in Zoeterwoude

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving In je functie als system enigeer geef je ondersteuning aan de solutions en service afdeling in het realiseren van integrale dienst- en serviceverlening voor NEC, Innovaphone, Voxtron, alarmservers en zorg systemen. Het voorbereiden, organiseren en uitvoeren van projecten behoort tot je taken pakket alsmede innovatieve integratie tussen verschillende systemen. Verslag uitbrengen en overdracht van gegevens aan de service organisatie is hier een onderdeel van.
Functie-eisen Je hebt kennis van ICT, netwerken en applicaties. MCSA, SQL en Lan/Wan ervaring zou prettig zijn. We zoeken iemand die houdt van een afwisselende werkomgeving, die opleidingen wil volgen, zelfstandig kan werken en die klantcontact leuk vindt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent in het bezit van een rijbewijs.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De organisatie. levert totaaloplossingen op het gebied van bedrijfstelefonie en ICT. Ze zijn o.a. Goldpartner van NEC en Innovaphone. Als klein bedrijf met een 20-tal medewerkers is de organisatie in staat zeer klantgericht en flexibel op te treden. Doelgroep van de organisatie zijn middelgrote en grote organisaties. richt zich op geïntegreerde systemen in de Zorg, een groei markt waar de nieuwste zorgapplicaties en alarmeringsdiensten worden gerealiseerd. Ze zijn binnen heel Nederland actief.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.800 p/m
Junior Systeembeheerder voor applicaties in de telecom!
Score: 8.6
Stemmen: 31

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zoeterwoude