user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Junior Systeembeheerder voor applicaties in de telecom!

Vacature Zoeterwoude

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In je functie als system enigeer geef je ondersteuning aan de solutions en service afdeling in het realiseren van integrale dienst- en serviceverlening voor NEC, Innovaphone, Voxtron, alarmservers en zorg systemen. Het voorbereiden, organiseren en uitvoeren van projecten behoort tot je taken pakket alsmede innovatieve integratie tussen verschillende systemen. Verslag uitbrengen en overdracht van gegevens aan de service organisatie is hier een onderdeel van.

Functie-eisen

Je hebt kennis van ICT, netwerken en applicaties. MCSA, SQL en Lan/Wan ervaring zou prettig zijn. We zoeken iemand die houdt van een afwisselende werkomgeving, die opleidingen wil volgen, zelfstandig kan werken en die klantcontact leuk vindt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent in het bezit van een rijbewijs.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De organisatie. levert totaaloplossingen op het gebied van bedrijfstelefonie en ICT. Ze zijn o.a. Goldpartner van NEC en Innovaphone. Als klein bedrijf met een 20-tal medewerkers is de organisatie in staat zeer klantgericht en flexibel op te treden. Doelgroep van de organisatie zijn middelgrote en grote organisaties. richt zich op geïntegreerde systemen in de Zorg, een groei markt waar de nieuwste zorgapplicaties en alarmeringsdiensten worden gerealiseerd. Ze zijn binnen heel Nederland actief.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

1800-2800 euro
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Uitstekende opleidingsmogelijkheden.
- Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Informele werksfeer en korte communicatie lijnen.

Reageer via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 06-46363844.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Marco Loen of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Systeembeheerder in regio Zoeterwoude
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zoeterwoude