user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature PHP developer projectenbureau met Laravel

in Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als PHP developer ga je met name aan de slag aan de backend. Er wordt veelal gewerkt met Laravel, dus je kennis en ervaring van dit Framework is een sterke pre. Maar heb je kennis van een ander Framework (Zend. Symfony) dan is dat ook een goede basis. Hoewel je teamgenoten ook uit frontenders bestaat is het wel belangrijk dat je weet hoe de back- en frontend het beste op elkaar aansluit en in geval van nood zal je gevraagd kunnen worden om wat frontend scripts te schrijven.

lees meer

Functie-eisen - Minimaal 3 jaar werkervaring als PHP programmeur;
- Kennis van PHP, OOP, MySQL, Javascript, HTML, CSS;
- Ervaring met Laravel, Zend of Symfony
- Opleidingsniveau HBO/WO;
- Zelfstandige werkhouding, leergierige instelling en probleemoplossend vermogen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werk jij als PHP ontwikkelaar graag aan wisselende projecten in plaats van aan een enkel product? Dan is dit bedrijf jou op het lijf geschreven. Onze klant is een informele organisatie van 30 man sterk verdeelt over 2 locaties. Er worden hier projecten aangegaan voor bekende en minder bekende opdrachtgevers en in een team van strategen, frontenders en backenders wordt er maatwerk geleverd. De sfeer is hier zeer goed en om goed te passen binnen de cultuur neem je naast goede technische skills ook voldoende social skills mee.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
PHP developer projectenbureau met Laravel
Score: 9.7
Stemmen: 30

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht