user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Implementatie Consultant / Procesanalist gezocht!

in Zoetermeer

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Als Implementatie Consultant bij deze werkgever wordt er verwacht dat je zelfstandig opererend implementaties uit gaat voeren bij afnemers van de smart planning software van dit bedrijf. Het is voor jou dus geen probleem om door middel van een procesanalyse de huidige werkzaamheden van een bedrijf in kaart te brengen en vanuit dat beeld een plan en advies op te stellen over de verdere inrichting van de aan te bieden software. Door middel van een kort maar intensief inwerktraject wordt je binnen no-time klaargestoomd en ontwikkel je jezelf tot een expert op het gebied van deze planningssoftware, op deze manier kan je snel de volledige verantwoordelijkheid van een project op je nemen, en deze met succes uitvoeren. 

Je taken zullen onder andere zijn;
- Een projectplan opstellen ten behoeve van een specifieke klant.
- Werkprocessen analyseren
- Eisen en wensen van de klant in kaart brengen en deze omzetten naar haalbare functionaliteiten.
- Systeemeigenschappen omzetten naar model parameters.
- Installeren van de systemen en het uitvoeren van acceptatietests.
- Adviseren, trainen en support bieden aan de eindgebruikers.
- Verantwoordelijk voor het project in termen van scope, budget en planning.

lees meer

Functie-eisen

- HBO diploma in de richting van Informatiekunde, Bedrijfskundige Informatica, Logistiek & IT etc.
- Junioren, medioren en senioren zijn welkom!
- Je bent collegiaal en kan goed samenwerken.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden (NL-EN).
- Je hebt ervaring met procesanalyses, testing en projectorganisatie.
- Analytisch, resultaatgericht en stressbestendig.
- In het bezit van het rijbewijs B.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze werkgever uit de regio van Zoetermeer is momenteel op zoek naar nieuwe Consultants die in staat zijn zelfstandig innovatieve software-oplossingen te implementeren. Dit bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en implementeert software waarmee vooral de Nederlandse zorginstellingen in staat zijn de productiviteit van het bedrijf te optimaliseren. Deze software-producten worden gemaakt door ontwikkelteams die werken volgens de Agile-Scrum methodiek, elk team bestaat uit developers, een ontwerper, een tester, in combinatie met een Product Owner en Scrum Master. Dit bedrijf werkt op multinationaal gebied en heeft afdelingen in andere Europese landen, hiermee wordt nauw samengewerkt en uitgewisseld. 

Dit bedrijf kenmerkt zich verder als een platte informele structuur met korte lijnen en gezellige collega's!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m