user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Junior Econometrist modelleren

Vacature Veenendaal

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij graag zowel technisch als functioneel bezig? En wordt jij warm van data, van modelleren en van de juiste informatie in de juiste rapportage krijgen zodat klanten optimaal kunnen presteren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven. Je gaat hier behoeftes van klanten in kaart brengen, ontwerpen, analyseren en modellen ontwikkelen waardoor jouw klanten nog beter gebruik maken van de oplossingen die onze klant biedt. Dat doe je samen met collega's en gezien de rol redelijk nieuw is, is er ruimte om zelf mede de rol vorm te geven.  

 

lees meer

Functie-eisen

- Minimaal een afgeronde HBO diploma (richting Wiskunde, Natuurkunde, Econometrie, Business Analytics, Kunstmatige Intelligence of Informatica)
- Affiniteit met modelleren
- Kennis en ervaring binnen Business Intelligence/SQL-server is een sterke pre
- Goed cijfermatig inzicht
- Analytisch sterk!
- Beheersing van de Nederlandse taal

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gevestigd in Veenendaal en is actief binnen de financiële branche. Momenteel werken er binnen de organisatie ruim 50 personen. De IT afdeling is momenteel 10 man sterk. De communicatielijnen zijn kort en er heerst een prettige en informele werksfeer. De software ontwikkeling gaat veelal in nauw overleg met klanten en daarin zijn ze toonaangevend. Daarbij volgen ze de ontwikkelingen in de markt op de voet en gebruiken ze dit om continue verbeteringen door te voeren in nieuwe producten.

 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Werken binnen een innovatief bedrijf waarbij de Agile scrum methode wordt toegepast. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei en in bijscholing. De communicatielijnen zijn kort en de arbeidsvoorwaarden boven marktconform! Het salaris is afhankelijk van werkervaring.
Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Kjell Treffers op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 063 of mobiel : +31 (0)6 57 57 85 48. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Analist in regio Veenendaal
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Veenendaal