user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Als tester aan de slag met geautomatiseerd testen?

Vacature Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen deze organisatie ga je als tester aan de slag met het opsporen van bugs. Echter zijn dit niet je enige werkzaamheden! Daarnaast ga je bezig met het plannen, voorbereiden, uitvoeren en beoordelen van processen. Je maakt gebruik van de nieuwste testmethodieken om zo snel en efficiënt mogelijk te testen. De organistie besteedt veel aandacht aan zijn werknemers. Zo zijn er goede mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
– Minimaal 2 jaar test ervaring (starters zijn ook welkom!);
– ISTQB/ TMAP gecertificeerd;
– Ervaring in een Agile/Scrum omgeving;
– Kennis en ervaring met complexe softwaresystemen; Selenium, Soap-UI, XML;
– Communicatief sterk, zelfstandig en analytisch;
- Je hebt ervaring met frameworks zoals Spring 4, JPA/Hibernate.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een jong en gaaf bedrijf in Den Haag ben ik op zoek naar een junior / medior software tester die graag aan de slag wil met test automatisering.

Onze klant is een innovatief bedrijf. Zij hebben verschillende innovatieve projecten die voornamelijk worden uitgevoerd vanuit het kantoor. Binnen de organisatie krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De sfeer binnen het bedrijf is dynamisch, informeel maar professioneel. Regelmatig gaat men met het hele team borrelen en zijn er gezellige bedrijfsuitjes.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Marktconform
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris én secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je een uitdagende functie in een interessant en innovatief werkveld en is er de mogelijkheid om flexibel te werken.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met: 
Simone de Boer op telefoonnummer: + 31 (0) 88 88 33 079. Solliciteren kan ook door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Simone de Boer of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Tester in regio Den Haag
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag