user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Unieke Java functie! Top-locatie met veel A.I.

Vacature Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ter uitbreiding van de teams zoeken we enthousiaste Java ontwikkelaars die heel graag met hun vak bezig zijn. Je komt te werken in een scrumteam met gelijkgestemde collega's die elke dag proberen het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Op de werkvloer heerst een hele positieve en inspirerende energie die het werken hier extra plezierig maakt. Er is heel veel uitdaging in het werk en ze zoeken Java ontwikkelaars die graag boven de 'gemiddelde' ontwikkelaar uit willen steken. De meeste collega's zijn hier ook graag naast hun werk met Java bezig en volgen de ontwikkelingen op de voet. 

Omdat er een hele energieke en positieve sfeer heerst bij dit bedrijf is het merkbaar dat de collega's elkaar steeds naar een hoger niveau weten te brengen. 

Vandaar dat we voor dit bedrijf Java developers zoeken die dit ook willen en hieraan bij kunnen dragen. Ben jij iemand die echt kan genieten van het ontwikkelen van hoogwaardige Java applicaties en heb je interesse in big-data? Dan is dit bedrijf echt iets voor jou. 

 

lees meer

Functie-eisen

- Afgeronde HBO of WO Informatica opleiding
- Communicatief vaardig in het Nederlands
- Aantoonbare Java (werk) ervaring
- Bevlogen, enthousiaste en positieve persoonlijkheid
- Gevoel voor humor
- Volgt de ontwikkelingen rondom Java op de voet

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf behoort tot één van de beste werkgevers van Rotterdam en omstreken! 

Ze zitten op een toplocatie in een prachtige werkomgeving. Het is een hele moderne organisatie met state-of-the-art Java technologie. 

Ze leveren unieke software oplossingen voor hun eindklanten waarbij ze hoog inzetten op zelflerende Java applicaties die die met een hoge mate van nauwkeurigheid voorspellingen kunnen doen. Er werken tientallen Java ontwikkelaars in verschillende scrumteams en ze lopen in Nederland ver voor bij het inzetten van Java in combinatie met zelflerende systemen.

De arbeidsvoorwaarden zijn erg goed en er is naast het werk dat gedaan moet worden is er ook veel ruimte voor ontspanning. 
Er zijn diverse faciliteiten aanwezig om het werk zo aangenaam mogelijk te maken. 

 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Meer dan 5000 euro bruto pmnd
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende voorwaarden! Naast een uitstekende verloning zijn er goede secundaire voorwaarden waar we je graag meer over vertellen. Je krijgt hier te maken met state-of-the-art Java technologie en je komt te werken met enthousiaste collega's die elkaar versterken en naar een hoger niveau brengen. 

Wil je meer weten over deze buitengewone organisatie?

Stuur dan je CV aan Toon Klaassen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bellen kan ook: 06-25018100


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor JAVA programmeur in regio Rotterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam