user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature .NET frontend voor HR software

in Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt te werken in een team van ontwikkelaars die op scrum basis werken aan de eigen ontwikkelde producten. Deze functie is met name gericht op de front end kant en kennis en kunde van jQuery, Javascript en webservices is een absolute must om goed te functioneren. De uitdaging ligt hiernaast ook om de look and feel van de klant te integreren in ontwikkelde applicaties.

De cultuur is open en informeel. Je krijgt hier de mogelijkheid om nieuwe technieken te onderzoeken en in te zetten.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt goede kennis en kunde van ASP.NET C#
- Je hebt goede kennis van Javascript en jQuery
- Je communiceert goed
Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich bezig met het adviseren van grote organisaties op het brede werkveld van Personeel en Organisatie. Er zijn een groot aantal consultants in dienst die de klanten ondersteunen bij het te voeren P&O beleid. Om deze consultants goed te ondersteunen in hun werkzaamheden zorgt de IT afdeling voor een groot aantal ondersteunende applicaties. Dit zijn veelal met ASP.NET gebouwde applicaties.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.700 p/m
.NET frontend voor HR software
Score: 8.0
Stemmen: 50

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem