user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature State-of-the-art software testen?

in Schiedam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Als tester ga je deel uit maken van een scrumteam en word je verantwoordelijk voor het testen van de software. De testen die je zult gaan uitvoeren zullen voornamelijk de focus hebben op de front-end software. Hieronder zijn een aantal taken die je zult gaan uitvoeren:

> Het optellen van testplannen en testscripts;
> Het onderhouden van geautomatiseerde tests;
> Het aandragen van verbetervoorstellen;
> Het uitvoeren van testgevallen;
> Het beoordelen van testresultaten;
> Het ontiwkkelen, invoeren en toepassen van verschillende testmethode en technieken.

Daanaast werk je zelfstandig en in teamverband. En draag je zorg voor het verder uitdenken en opzetten van geautomatiseerde teststraten.

lees meer

Functie-eisen

Voor deze organisatie zijn we op zoek naar iemand met een HBO werk- en denkniveau die in het bezit is van een diploma. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in het testvak en ben je hiervoor ook gecertificeerd, bijvoorbeeld met TMap en/of ISTQB. Je werkt het liefst in teamverband waarin je ook veel zelfstandigheid krijgt. Je bent flexibel, analytisch en werkt erg nauwkeurig. Daarnaast ben je communicatief sterk en vind het je het leuk om met collega's te sparren.

Verder heb je kennis van het volgende:
> Je hebt kennis van geautomatiseerde tests;
> Je hebt ervaring met SoapUI;
> Je hebt kennis van SQL, XML en HTML.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze mooie partij bestaat nu ongeveer 10 jaar en zijn ooit begonnen met het ontwikkelen van innovatieve ideeën op het gebied van website technologie. Op het moment maken ze state-of-the-art en zeer gebruiksvriendelijke software voor klanten, inwoners, en medewerkers. Binnen deze organisatie zijn er een aantal kernwaarden erg van belang. Dit is onder andere integraliteit en technische flexibiliteit.

Je komt terecht in een informele organisatie wat ongeveer 50 medewerkers telt. Iedere medewerker kan vanuit zijn eigen expertise en kwaliteit leveren aan het succes en de groei van zowel de organisatie als zichzelf. Je krijgt veel opleidingsmogelijkheden en hier word je ondersteund door personeelszaken. Wel moet je hier je eigen initiatief in tonen en zelf met mogelijkheden komen waar jij graag jezelf in wilt ontwikkelen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.600 - € 3.400 p/m