user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature DevOps met Security skills?

in Velp

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Als IT DevOps Engineer vervul je een belangrijke rol waarbij er sprake is van verschillende disciplines. Zo kom je te werken in een multidisciplinair team van gedreven en professionele collega's. Samen met deze collega's ben jij de spin in het web. Zo zul je veelal bezig zijn met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van de nieuwste technische oplossingen en innovatieve diensten. In dit team ben jij verantwoordelijk om oplossingen van test/acceptatie naar de productie omgeving te transporteren (deployment) en monitor je tevens de beschikbaarheid en functionaliteit van de systemen. Dit betekent dat je regelmatig storingen (voortijdig) signaleert, verhelpt en preventief optreedt. Tevens houdt je jezelf proactief bezig met het bewaken van het technisch gedrag, de beveiliging van de gehele keten en ondersteunt de eindgebruiker waar nodig.

Kortom, je komt te werken in een disciplinair team welke bestaat uit gedreven en professionele collega's welke samen met jou tot het uiterste gaan!

lees meer

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de bovenstaande functie, zijn een aantal punten van belang:
– je bent nieuwsgierig en houdt ervan om te sparren met collega's en eindklanten;
– je bent zelfstandig, beschikt over goede communicatie skills en neemt graag initiatief;
– je hebt een hoge mate van betrokkenheid en klantgerichtheid;

Tevens voldoe je aan de volgende eisen:
– je beschikt over minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
– je beschikt over HBO- werk en denkniveau; een afgeronde MBO opleiding (IT) is een eis;
– je hebt kennis van en met IT-Security;
– je hebt kennis van en met SCRUM en Continuous Delivery Engineering Practices;

Nice to have:
– Linux know-how;
– know-how van swtiches, routers en firewalls;
– CCNA;

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Is DevOps helemaal jouw ding en zet jij je volledig in ter optimalisering van de infrastructuur?
Dan ben je bij deze organisatie uit de aan het juiste adres! Dit is namelijk hetgeen waar hun volledige focus ligt!

Deze organisatie typeert zichzelf als een informele en gezellige club welke geleid wordt door échte vak professionals!
Als organisatie is zij in Nederland dan ook één van de grootste spelers op het gebied van online shopping alsmede de beschikbaarheid hiervan. Zo werkt zij nauw samen met diverse partijen ter optimalisering van de online markthandel alsmede de beveiliging van diverse infrastructuren.

Eén van haar core diensten is bijvoorbeeld het bieden van slimme oplossingen welke gebaseerd zijn op de nieuwste ontwikkelingen binnen de online wereld van verkoop. Als organisatie is zij dan ook erg innovatief, continu vooruitstrevend en een absolute marktleider waarbij er sprake is van een fijne werksfeer.

Kortom, ben jij zoekende naar een nieuwe en unieke DevOps functie in de Gelderse streken?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m