user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Java developer voor grote speler op de Europese markt!

in Dordrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Het bedrijf is op zoek naar Java software engineers met een grote passie voor het vak. Je komt te werken in een divers team van software engineers dat bestaat uit verschillende nationaliteiten en van verschillende leeftijden maar allemaal 1 ding gemeen hebben: een passie voor het ontwikkelen van software en samen het bedrijf groter maken. Dit team bestaat uit meerdere Java developers, Test Engineers en Informatie analisten. Doordat het een relatief klein bedrijf is zijn de communicatielijnen kort en werk je samen in een hecht team. Het team beschikt over een hoog kennisniveau en stimuleert elkaar ook tot het laten groeien en ontwikkelen van kennis. Regelmatig zijn er kennissessies waar ideeën en kennis worden uitgewisseld.

lees meer

Functie-eisen

> Minimaal een WO opleiding (liefst in Computer Science);
> Minimaal 5 jaar ervaring als Java developer;
> Ervaring met de Agile methodiek;
> Ervaring met HTML, Javascript, JQuery en CSS:
> Ervaring met Tomcat en Springsource;
> Ervaring met Spring en Hibernate;
> Ervaring met Test Driven Development;
> Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Indien je hier iets van afwijkt, geen probleem. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om er voor te zorgen dat het toch allemaal past zodat je gewoon op sollicitatiegesprek kan!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een klant van mij in de omgeving van Dordrecht ben ik opzoek naar een ervaren Java developer. De organisatie waar je voor komt te werken is een grote speler op de Europese markt als het aankomt op het ontwerpen van software. De software wordt vooral gebruikt bij de grotere industriebedrijven en dat aantal wordt alleen maar groter. Het is een relatief kleine organisatie waar een informele sfeer heerst en waar veel waarde wordt gehecht aan teambelang. Dit komt naar voren in het feit dat het personeel wordt beloond met een winstdeling. Het bedrijf is nog steeds groeiende en zie zien graag hun personeel meegroeien. Dit blijkt uit de opleidingen en trainingen die zij aanbieden aan hun personeel.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.700 p/m