user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Gezocht: Skilled servicedesk medewerker met MCSA!

in Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Binnen deze organisatie kom je als servicedeskmedewerker terecht in een hecht team van een negental collega's.
Je krijgt dan ook een zelfstandige functie geboden binnen een leuke, plezierige en vooral dynamische werkomgeving waarbij er van alles mogelijk is!

In deze functie krijgt je zelfstandige taken in een leuke, plezierige en vooral dynamische werkomgeving. Het werk houdt in het algemeen in dat je de klant helpt met hun technische ICT infrastructuur alsmede met de voorkomende problemen en/of overige klantverzoeken. De eindklant gaat dan ook uit van jouw kennis, expertise en ervaring waar zij op moeten kunnen bouwen en vertrouwen. In dit geval zullen de werkzaamheden dus voornamelijk gebeuren vanuit het hoofdkantoor te Arnhem, waarbij je de klant veelal per mail en/of telefoon te woord moet staan.

Naast bovenstaande omschrijving, ben je tevens veelal bezig met de correcte registratie van het probleem, de afhandeling van de voorkomende incidenten, het beantwoorden van vragen en het doen van onderzoek naar het betreffende probleem. Daarnaast ben je tevens bezig met het uitvoeren van diverse beheertaken waaronder:

  • het doen van back-up controle;
  • het aanmaken van eventlogs;
  • het opleveren van nieuwe werkplekken;
  • het doen van systeemonderhoud.

lees meer

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de bovenstaande functie, zijn een aantal punten van belang:
– je bent nieuwsgierig en houdt ervan om te sparren met collega's en klanten;
– je bent zelfstandig, beschikt over goede communicatie skills en neemt graag initiatief;
– je hebt een hoge mate van betrokkenheid en klantgerichtheid en gaat resultaatgericht te werk.


Tevens voldoe je aan de volgende eisen:
– je beschikt over een afgeronde IT-opleiding en bent werkzaam op minimaal MBO-niveau;
– je beschikt over aantoonbare werkervaring waarbij 1 tot 2 jaar gewenst is;

– je beschikt over gedegen kennis van en met Windows Server 2012;
– je beschikt over kennis van ITIL.


Nice to have:
Citrix know-how;
MCSA;
VMware certificering.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een skilled servicedesk medewerker met enige ervaring en zoekende naar een nieuwe uitdaging?
Dan heb je bij deze jouw nieuwe (droom)baan gevonden!

Voor één van mijn klanten te Arnhem ben ik namelijk zoekende naar een gedreven servicedeskmederker.
Het gaat hierbij om een enorm diverse rol in een informele en gezellige organisatie waarin je onderdeel wordt van een gedreven team.

Als organisatie zet zij zich onder andere in ter bevordering van de online verkoopkanalen in Nederland. Zo worden er dagelijks nieuwe softwareprogramma's, app's en overige platformen ontwikkelt welke dagelijks gebruikt worden door eindklant en consument. Om het voor iedereen duidelijk te maken van de kracht van deze platformen is, wordt er door deze organisatie veel aandacht besteedt aan de waarborging van de kwaliteit, welke hoog in haar vaandel staat. Door onder andere deze kwaliteitswaarborging is zij dan ook een uitgegroeid tot een absolute marktleider, ze weet precies wat ze doet en is erg vakbewaak en vooral (stabiel) groeiende!

Kortom, het gaat hierbij om een mooie (junior)rol binnen een gedreven, gezellige en voornamelijk professionele organisatie!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.600 p/m