user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Unieke start-up in Amsterdam zoekt Java talenten

in Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

In een klein en hecht team van vier ontwikkelaars ga je primair werken aan de optimalisatie van het centrale project van de organsatie. Dit betekent nieuwe features bouwen, uitbreidingen verzinnen en schetsen, indien levensvatbaar ook uitwerken en uitvoeren. Daarnaast moet de spreekwoordelijke schoorsteen van de organisatie wel roken en om deze reden voert het bedrijf ook projecten uit voor derden. Op basis van de eigen ontwikkelde software tool maken ze web applicaties voor klanten waarmee het mes aan twee kanten snijdt; enerzijds genereer je geld voor de organisatie en anderzijds test je de tool waarmee je werkt.

Gezien het een start-up is wordt er in het team van je gevraagd dat je creatief bent en meedenkt aan de doorontwikkeling van het centrale project, je hebt in deze functie veel vrijheid voor eigen inbreng waardoor je het effect van je eigen werk vaak snel terugziet.

lees meer

Functie-eisen

- HBO / WO niveau- Ervaring met diverse Java toolings - Inspirerende persoonlijkheid - Out of the box denker
- Zelfstartend vermogen

Er zijn meerdere vacatures en juniors tot seniors zijn welkom te reageren.

Interesse? Mail je CV naar youssef@careervalue.nl

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is bezig met de ontwikkeling van een uniek concept in de markt van software engineering. Zij bouwen momenteel een applicatie die de bouw van (web) applicaties dermate makkelijk en soepel maakt dat zij hiermee een gat in de markt lijken te hebben gevonden. Nu zijn er al diverse MVC frameworks die hetzelfde doen zou je denken, dit bedrijf heeft toch echt een niche ontdekt in het ontwikkelproces dat nog niet is optimaliseerd en maakt het mogelijk 2x zo snel code te genereren.

Geïnteresseerd geraakt? Lees dan verder in de functieomschrijving.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m