line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Junior Software Tester te Gouda bij leuk bedrijf!

Vacature Gouda

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt te werken op een afdeling met vijf mensen. Het team is veelzijdig en heeft een leuke mix: jongere mensen, maar ook al wat oudere mensen. Het bedrijf heeft een duidelijke toekomstvisie: gereguleerd groeien met als doel een nog belangrijkere speler te worden op testing Nederland.

Als tester ben je vooral functioneel maar ook technisch bezig. Je analyseert de Microsoft .NET en Java software applicaties die gebouwd zijn op het web. Je werkzaamheden houden in het opspeuren van bugs, storingen, nieuwe features testen, communicatie naar de ontwikkelafdeling en documenteren van je bevindingen. Je schrijft testscenario's, testscripts, zet een traject op en gaat methodisch te werk. Je gaat verder ook bezig met performance testing (JMeter).

Het is handig als je TMAP gecertificeerd bent, maar dit is geen vereiste. Het huidige team is TMAP gecertificeerd en daar kan je veel van leren.

Functie-eisen

- Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
- Je hebt bij voorkeur al enige ervaring opgedaan middels stages;
- Je weet wat termen zijn zoals TMAP, ISTQB, Agile/Scrum, FitNesse, Selenium, SoapUI;
- Je bent een echte troubleshooter, een bugoplosser, een solution specialist;
- Je bent bereid zowel functioneel als technisch te testen.

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken in een leuk pand met een unieke vormgeving. Ik ben hier zelf geweest en kreeg er een vakantiegevoel van: leuk ingericht, veel zomerse kleuren en vooral vriendelijke mensen. Het groeiende team bestaat nu nog uit 12 mensen. Er zijn verschillende afdelingen opgezet met ieder hun specialisme. Het ontwikkelteam bestaat uit drie developers en twee testers. Dit zijn twee senior developers, één junior die nu net een jaar klaar is met zijn opleiding en twee medior testers.

Het bedrijf is bezig met voornamelijk software testing en daarnaast maken de ontwikkelaars nieuwe applicaties voor de klanten. Het ontwikkelteam krijgt de ruimte binnen de organisatie om met nieuw apparatuur te werken en de nieuwste ontwikkeltools.

Salarisinformatie Salaris in overleg

2500 - 4000 euro

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je hebt hier marktconforme arbeidsvoorwaarden. Er is verder als extra een bonusregeling geregeld, er zijn meer vakantiedagen te verdienen (bovenop de 25 vakantiedagen), verlof nemen is mogelijk, er is voldoende groeimogelijkheid.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Bram Kohler of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Tester in regio Gouda
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Tester