user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software tester met SQL kennis voor Scrum team

in Dieren

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Als software tester word je onderdeel van een Scrum team dat logischerwijs bestaat uit een scrummaster, product owner, 3 analisten, 4 software engineers en ontwikkelaars. Daarnaast is er reeds 1 software tester actief binnen het team en het is nu van belang dat hij extra hulp krijgt. Je gaat actief aan de slag met een eigen ontwikkelde wereld van applicaties en je zorgt er voor dat deze zo optimaal mogelijk draaien. Hierbij test je zowel web applicaties als user-interfaces. Aangezien je ook met databases aan de slag gaat is kennis van SQL een must.

Je bent overigens niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoerende gedeelte maar je denkt ook mee over de te voeren teststrategie. Deze begeleid je zorgvuldig door het traject heen en een stuk documentatie behoort eveneens tot de functie. Het is dus een bredere testfunctie met veel uitdagingen en mogelijkheden!

lees meer

Functie-eisen

- Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau
- Enkele jaren ervaring met het testen van webapplicaties en ook van user-interfaces
- Ervaring met werken volgens de Agile Scrum methode
- Ervaring met het opstellen van teststrategie en dit traject begeleiden
- Kennis van testmethodiek TMap
- Kennis en ervaring met databases en SQL
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor mijn klant, gevestigd in Dieren, ben ik op zoek naar een software tester. De organisatie is een bekende speler binnen de retailbranche in Nederland. Vanuit het kantoor in Dieren worden er dagelijks vele goederenstromen beheerd en gedistribueerd over de hele wereld. In totaal werken er binnen de organisatie 600 personen en het IT team bestaat uit een totaal van 40 personen. Vanwege een gezonde groei is er nu ruimte voor extra assistentie binnen het Scrum team.

Binnen het bedrijf staat innovatie en kwaliteit centraal. Ze werken met moderne technieken aan revolutionaire oplossingen binnen hun eigen sector. Van origine is het een familiebedrijf en dit is terug te zien in de prettige, persoonlijke en vriendelijke benadering naar zowel collega's als klanten. Een bedrijf waar Gelderland trots op mag zijn!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m