user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Mobile backend developer Android/iOS voor social network

Vacature Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ervaren, veelzijdig en een grote passie voor code. Dat is wat je nodig hebt in deze job. Net zoals de organisatie ben jij ook groeiende en heb jij de drive om niet alleen jezelf maar ook de applicatie en de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor krijg je alle ruimte om hier samen met het team aan te werken en over te brainstormen. Het doel van de app is om mensen met elkaar te verbinden, Facebook style maar dan anders.

Je gaat aan een hele coole applicatie werken die nog niet op de markt is verschenen, jij bent dus mede verantwoordelijk voor een succesvolle launch!

lees meer

Functie-eisen

Enthousiasme staat op 1.

Daarnaast kennis en ervaring met oa:
- native Android en iOS ontwikkeling ( een voorkeur voor 1 van de 2 is geen probleem)
- kennis van Java en/of Objective-C
- Kennis van Android SDK en/of iOS SDK
- Een pré is kennis van Eclipse, Swift en een SQL versie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het gaat hier om een startup waarbij je Whatsapp en Vine gevoelens krijgt; het samenbrengen van mensen staat centraal en de cultuur is helemaal 2016. Dikke grote schermen, werken op tijden dat het jou uitkomt en vooral met de nieuwste technieken werken staan boven water bij deze club.

Gezien het bedrijf nog nieuw en groeiende is zoekt men hier pioniers en zelfstartende ondernemers binnen een onderneming. Je krijgt bij dit bedrijf alle vrijheid om je werk te doen binnen bepaalde kaders, zolang het werk maar afkomt!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

2500-4000 euro
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Reisjes, etentjes en feestjes. Het hoort er allemaal bij. Werken doe je namelijk niet alleen voor het geld( want dat is dik in orde) maar omdat je het leuk vindt en je plezier hebt met je collega's. Daarnaast werk je op een supergroot scherm, heb je een eigen setup en krijg je genoeg lessen en cursussen van top ontwikkelaars.

Wanneer wil je beginnen?

Stuur dan eerst snel een reactie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 06-46363844.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Marco Loen of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT medewerker in regio Amsterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam