user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Skilled servicedesk medewerkers gezocht!

in Enschede

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie en jij het eerste aanspreekpunt met betrekking tot alle ICT-gerelateerde vragen en/of problemen. Afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk is het de bedoeling dat je dit 'probleem' oppakt. Het gaat hierbij dus om een zelfstandige functie waarin er veel creativiteit gevraagd wordt. Ook een technisch inzicht alsmede een probleemoplossend vermogen zijn van essentieel belang om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Als organisatie werkt zij dan ook nauw samen met diverse eindklanten vanuit verschillende branches; van het MKB tot aan grote multinationals. Vanwege deze nauwe samenwerking is er dan ook enorm veel mogelijk. In deze functie ben jij namelijk het directe aanspreekpunt voor de klant, het team en jouw directe collega's. Zo zul je terecht komen in een geoliede machine welke als zeer innovatief en vooruitstrevend gezien moet worden. Je staat er dus zeker niet alleen voor!

Het leuke hieraan is voornamelijk dat er gewerkt wordt op projectbasis. Hiermee wordt bedoeld dat er telkens nieuwe vraagstukken aangeboden worden welke een creatieve geest goed kunnen gebruiken. Elk vraagstuk is dan ook anders met een compleet nieuw verhaal. Nu alleen de rode draad nog ..

lees meer

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de bovenstaande functie, zijn een aantal punten van belang:
– je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding in de richting van ICT;
– je beschikt over kennis van ITIL processen en Microsoft Office;
– je bent klantgericht, oplossingsgericht, kwaliteitsgericht en communicatief vaardig;
– je bent fulltime beschikbaar, waaronder 40 uur per week;
– je bent woonachtig in de omgeving van Enschede;

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een skilled servicedesk medewerker welke op zoek is naar een nieuwe uitdaging?
Dan heb je bij deze mogelijk een nieuwe interessante uitdaging gevonden!

Voor onze klant ben ik namelijk op zoek naar een gedreven en technisch bekwame support specialist.
Het gaat hierbij om een enorm diverse rol in een informele en gezellige organisatie van échte vak professionals. Als organisatie is zij bijvoorbeeld één van de grootste spelers op het gebied van innovatieve softwareoplossingen alsmede de stimulans voor het nieuwe werken. Zo wordt zij voornamelijk geprezen door haar nauwe samenwerking met haar eindklanten waaruit innovatieve projecten voortvloeien. Er is verder sprake van korte lijnen, directe communicatie en een goede dosis humor.

Kortom, het gaat hierbij om een enorm leuke functie in een disciplinair team welke zeer informeel te werk gaat!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m