inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Ontwikkelbunker zoekt C# applicatie ontwikkelaars!

Vacature in Vlaardingen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als ervaren .NET software developer werk je aan e-Learning software voor bedrijven in zowel binnen- als buitenland. Samen met partners van het bedrijf waar je voor gaat werken realiseer je de software en werk je aan alles waar de klant om vraagt. Je hebt een behoorlijke vinger in de pap als ervaren developer en dat vind je fijn. Je denkt mee over de software architectuur, nieuwbouw, implementaties van specificaties, stuurt eventueel andere developers aan en jouw ideeën ter verbetering van de software wordt enorm gestimuleerd.

De e-Learning software is door de jaren heen flink uitgebreid en dus word je niet volledig in het diepe gegooid: je gaat verder ontwikkelen aan deze e-software en daarnaast breid je het uit. Er wordt op moment van schrijven flink nagedacht over nieuwe e-Learning software en daar mag jij ook een sausje over heen gooien.

Je werkt met een aantal developers die een focus hebben op .NET Development middels Visual Studio C#/ASP.NET, Webservices (XML, SOAP), Databases (MS SQL Server, ADO.NET). Daarnaast is er een afdeling met focus op front-end development en design middels onder andere Adobe tools, CSS, HTML, JavaScript, AngularJS.

Functie-eisen

-    Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica of soortgelijke;
-    Je bent als software developer bij voorkeur op medior of senior niveau;
-    Je hebt minimaal één jaar werkervaring met software development (bij voorkeur .NET);
-    Je hebt kennis van front-end (web)development zoals CSS3, HTML5, JavaScript;
-    Je hebt kennis van databases zoals (T-)SQL Server;
-    Je bent proactief en toont veel initiatief;
-    Je houdt er van om kennis te delen met jouw collega’s en bent op de hoogte van de laatste trends;
-    Je kunt omgaan met deadlines en bent resultaatgericht;
-    Je bent communicatief vaardig.

Bedrijfsomschrijving

Kom werken in een ontwikkelbunker samen met andere developers! Als developer van dit bedrijf werk je op de laagste verdieping en deze verdieping is volledig ingericht met als doel een perfecte locatie te zijn waar elke ICT developer wil werken. Vrees niet, er is licht en er is ventilatie. En daarnaast kom je te werken tussen ontwikkelgeeks en andere slimme breinen!

Als .NET Developer ben je hier meer dan welkom om aan e-Learning software te gaan werken! Het bedrijf maakt voor diverse organisaties en instellingen grote e-Learning softwarepakketten en kernwoorden van deze pakketten zijn eenvoud, overzicht en snelheid. Je ontvangt specifieke wensen vanuit de klant en je gebruikt het om de software beter te maken. Verder ga je brainstormen om nieuwe pakketten te bedenken en meer functionaliteit toe te voegen. Kortom: een uitgebreide functie met veel taken!

Het bedrijf is groeiende en bestaat nu nog uit ongeveer 40 medewerkers. Het doel is om de IT afdeling op alle fronten uit te breiden (back-end, front-end, design, projectmanagement, consultancy). Interesse? Neem dan contact op met CareerValue.

Salarisinformatie Salaris in overleg

3500-4700 euro

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Marktconform salaris met 26 vakantiedagen en een goede pensioenvergoeding (50%). Verder mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en vanzelfsprekend een opleidingsbudget. Verder kom je te werken in een hoogwaardig IT team met HBO/WO geschoolde developers. Er is veel ruimte voor jou om door te groeien naar een meer consultancy rol, maar intern blijven werken is ook zeker gewoon mogelijk.

De werksfeer is prettig en informeel. Dit zie je bij vele vacatures staan, maar ik heb het zelf ook mogen ervaren bij deze organisatie. Er wordt veel gedaan aan teambuilding op een vrijblijvende manier. Niks is verplicht, maar af en toe je gezicht laten zien op een bedrijfsuitje wordt zeker gewaardeerd!


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Bram Kohler of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere vacatures voor C# programmeur in regio Vlaardingen Bekijk alle 15 vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. C# programmeur