inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Fluitend naar je werk als PHP developer? Hier is dat normaal

Vacature in Haarlem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat hier samen met je team de bestaande PHP applicaties verder ontwikkelen en ook voor een groot deel aan PHP nieuwbouw doen. Voor het grootste deel zullen de werkzaamheden zich op de back-end richten maar er zullen ook front-end werkzaamheden gedaan worden.

Ze zijn binnen het team bezig om te werken met Scrum en ze willen dit steeds verder uit rollen in de organisatie. Het is een pré als je Scrum ervaring hebt maar geen eis.

Ook staat slimme zoektechnologie hier heel hoog op de agenda. Wil je met deze technologie als PHP developer graag gaan pionieren of heb je hier recente goede ervaring mee opgedaan? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven.

We zoeken iemand die OO kan ontwikkelen met PHP en enkele jaren ervaring heeft.

Je bent iemand die instaat is om zowel goed frontend als backend werk te leveren en tevens heb je ervaring met een framework bijvoorbeeld zoals Symfony2, Yii of Zend. 

Functie-eisen

- Je bent een slimme PHP-programmeur met tenminste 3 jaar actuele werkervaring die graag complexe systemen maakt
- Je kunt goed in teamverband werken
- Je beschikt over HBO Werk en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring
- Je hebt ervaring in het ontwikkelen van web-applicaties
- MySQL, PHP5,  CSS, HTML en JavaScript zijn je op het lijf geschreven
- Je hebt ervaring in object georiënteerd programmeren
- Het is een pré wanneer je ervaring hebt met een CMS

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in de regio Haarlem weet als geen ander wat men bedoelt met gestructureerde code. Gezien de grote hoeveelheden data die worden gegenereerd door de vele high-traffic websites en platforms en de constante doorvoer van wijzigingen aan deze sites, moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Door de tijd hebben zij flinke libraries opgebouwd waardoor het opzetten van een website wordt vereenvoudigd, maar omdat men continue bezig is met nieuwe technologieën en het uitwerken van nieuwe concepten, worden er ook volop nieuwe concepten uitgedacht en ontwikkeld.

We spreken hier van een open en laagdrempelige onderneming met veel “jong” talent waar de welbekende “frisse wind” wordt gewaardeerd. Naast het feit dat het hier gaat om een leuke en uitdagende werkplek, biedt deze werkgever jou de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en nieuw opgedane kennis in de praktijk te testen.

Salarisinformatie Salaris in overleg

3500-4700 euro

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Salaris is boven marktconform, uitzicht op een vast contract en goede secundaire voorwaarden

Interesse? Mail dan snel je CV met contactgegevens via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Youssef el Berrah of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere vacatures voor PHP programmeur in regio Haarlem Bekijk alle 14 vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. PHP programmeur