user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Fluitend naar je werk als PHP developer? Hier is dat normaal

in Haarlem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Je gaat hier samen met je team de bestaande PHP applicaties verder ontwikkelen en ook voor een groot deel aan PHP nieuwbouw doen. Voor het grootste deel zullen de werkzaamheden zich op de back-end richten maar er zullen ook front-end werkzaamheden gedaan worden.

Ze zijn binnen het team bezig om te werken met Scrum en ze willen dit steeds verder uit rollen in de organisatie. Het is een pré als je Scrum ervaring hebt maar geen eis.

Ook staat slimme zoektechnologie hier heel hoog op de agenda. Wil je met deze technologie als PHP developer graag gaan pionieren of heb je hier recente goede ervaring mee opgedaan? Dan is deze rol jou op het lijf geschreven.

We zoeken iemand die OO kan ontwikkelen met PHP en enkele jaren ervaring heeft.

Je bent iemand die instaat is om zowel goed frontend als backend werk te leveren en tevens heb je ervaring met een framework bijvoorbeeld zoals Symfony2, Yii of Zend. 

lees meer

Functie-eisen

- Je bent een slimme PHP-programmeur met tenminste 3 jaar actuele werkervaring die graag complexe systemen maakt
- Je kunt goed in teamverband werken
- Je beschikt over HBO Werk en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring
- Je hebt ervaring in het ontwikkelen van web-applicaties
- MySQL, PHP5,  CSS, HTML en JavaScript zijn je op het lijf geschreven
- Je hebt ervaring in object georiënteerd programmeren
- Het is een pré wanneer je ervaring hebt met een CMS

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf in de regio Haarlem weet als geen ander wat men bedoelt met gestructureerde code. Gezien de grote hoeveelheden data die worden gegenereerd door de vele high-traffic websites en platforms en de constante doorvoer van wijzigingen aan deze sites, moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Door de tijd hebben zij flinke libraries opgebouwd waardoor het opzetten van een website wordt vereenvoudigd, maar omdat men continue bezig is met nieuwe technologieën en het uitwerken van nieuwe concepten, worden er ook volop nieuwe concepten uitgedacht en ontwikkeld.

We spreken hier van een open en laagdrempelige onderneming met veel “jong” talent waar de welbekende “frisse wind” wordt gewaardeerd. Naast het feit dat het hier gaat om een leuke en uitdagende werkplek, biedt deze werkgever jou de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en nieuw opgedane kennis in de praktijk te testen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.700 p/m