inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Vlotte club PHP engineers zoekt nieuwe PHP collega Alkmaar

Vacature in Alkmaar

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO, Minimaal 1 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als software ontwikkelaar wordt je in deze functie verantwoordelijk voor zowel de front end van applicaties (HTML, XML, JavaScript etc.) en de backend van de systemen (PHP icm MySQL). Hiernaast zorg je ook voor een correcte gegevensverwerking en spar je met je collega's over de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers van de websites.

Gezien het een kleine organisatie betreft heb je veel inbreng in de lijn van de projecten en zie je gelijk je werk terug in het eindproduct. Je komt in een klein en hecht team te werken waar veel ruimte is voor eigen inbreng. 

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau
- PHP (OOP) ervaring is een must
- Gedegen kennis van HTML, Javascript & CSS
- Zelfstandig en precies
- Collegiaal

Bedrijfsomschrijving

Het gaat hier om een kleine, gezellige organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleveren van maatwerk web applicaties. De cultuur is jong, fris, happening en trending. Medewerkers die hier aan het werk zijn gaan fluitend naar hun werk, want het voelt niet als werken maar als een 2e familie.

Gezien het een platte informele organisatie betreft is er veel ruimte voor eigen inbreng en zijn de ontplooiïngskansen legio. Er zijn niet veel dergelijk leuke en frisse ondernemingen in hartje Alkmaar zoals deze!

Salarisinformatie Salaris in overleg

2800

Overige info Arbeidsvoorwaarden

Zeer uitdagende voorwaarden binnen een jong team van professionals. Het salaris is afhankelijk van ervaring.


Sollicitatieprocedure

Bel 088-8833060 voor contact met Youssef el Berrah of mail uw CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere vacatures voor PHP programmeur in regio Alkmaar Bekijk alle 7 vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. PHP programmeur