user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Mobile applicaties ontwikkelen via PHP platform, interne rol

in Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

Ervaring, veelzijdigheid en een grote passie voor code, dat is wat je nodig hebt in deze job! Net zoals de organisatie, ben jij ook groeiende en heb jij de drive om niet alleen jezelf maar ook de applicaties waaraan je werkt maar ook de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor krijg je alle ruimte om hier samen met het team aan te werken en over te brainstormen. Het doel van de app is om mensen met elkaar te verbinden, Facebook style maar dan anders.

Je gaat aan een hele coole applicatie werken die nog niet op de markt is verschenen, jij bent dus mede verantwoordelijk voor een succesvolle launch!

lees meer

Functie-eisen

- PHP backend ervaring
- Ervaring met mobile development is een pré
- Brede technische skillset, denk aan Java, Objective C is een grote pré
- Je bent iemand die houdt van de laatste trends
- Je hebt een flexibele werkhouding

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het gaat hier om een startup waarbij je Whatsapp en Vine gevoelens krijgt; het samenbrengen van mensen staat centraal en de cultuur is helemaal 2015. Dikke grote schermen, werken op tijden dat het jou uitkomt en vooral met de nieuwste technieken werken staan boven water bij deze club.

Gezien het bedrijf nog nieuw en groeiende is zoekt men hier pioniers en zelfstartende ondernemers binnen een onderneming. Je krijgt bij dit bedrijf alle vrijheid om je werk te doen binnen bepaalde kaders, zolang het werk maar afkomt!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m