user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Jonge club developers zoekt senior PHP collega in t Gooi

in Bussum

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving

In een multidisciplinair team van gedreven developers werk je mee aan markt leidende software. Je wordt hierbij eindverantwoordelijk voor je eigen (deel)projecten en denkt mee over nieuwe producten die inspelen op de marktvraag. Om je software de meest sexy look en feel te geven werk je met de laatste technieken en heb je collega’s die je naar een hoger plan kunnen tillen.

Ter ondersteuning van dit team is er een projectleider beschikbaar die zorgdraagt voor de planning en tijdsbewaking, zodat jij je kunt focussen op wat jij het leukst vindt; software bouwen.

lees meer

Functie-eisen

- Ervaring met HTML, XML, Javascript en PHP
- HBO werk- en denkniveau
- Analytisch
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
- Stressbestendig
- Je streeft naar het hoogste serviceniveau

Bedrijfsomschrijving

Dit web bureau is gespecialiseerd in het maken van custom built applicaties, het gaat dan zowel om web applicaties als native mobile applicaties. Ze maken deze applicties voor diverse klanten binnen het omroepbestel en hebben op die manier altijd leuke en mooie projecten waarvoor ze aan de slag gaan.

De cultuur is hier enorm informeel, de organisatie is zo plat als een dubbeltje en voor medewerkers is er alle ruimte om je werk op eigen tijden en manieren in te richten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m