user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

AXI BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/2582/7e83722522e8aeb7512b7075311316b7/
Stadionstraat 27
4815NC Breda Noord-Brabant NL

076-5725500
AXI BV
Score: 10.0
Stemmen: 2

AXI BV

Stadionstraat 27, Breda

AXI BV
  • AXI BV
  • Breda
  • 51 - 250 medewerkers
  • 076-5725500

AXI is een 230 medewerkers tellend ICT bedrijf, actief in België en Nederland. We bouwen innovatieve software voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, dienstenorganisaties, handelsbedrijven en winkelketens.

Onze infrastructuur services omvatten: cloud services, hardware- software licentieverkoop, implementatie en beheer van ICT omgevingen.

Naast langdurige relaties met onze klanten hebben wij ook stevige relaties met onze technologiepartners opgebouwd. Zo is AXI o.a. Oracle Gold Partner, Microsoft Gold Certified Partner, Hewlett Packard Enterprise Gold Partner, HP Partner First Platinum en IBM Gold Business Partner. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van onze belangrijkste partnerships.

Werken bij AXI BV? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
21 vervulde ICT vacatures
Ben jij die ultieme serviceverlener? Breda (vervuld)
Als tweede lijns service desk consultant geef je ondersteuning aan de gebruikers van onze winkelsoftware. Je lost functionele vraagstellingen op. Je detecteert mogelijke ..
Junior Developer! Grijp deze unieke kans! Breda (vervuld)
Junior Developer! Grijp deze unieke kans! Wil jij aan de basis staan van een volledig vernieuwd pakket? In een klein team je meest innovatieve ideeën werkelijkheid laten ..
Developer front-end met back-end of back-end met front-end feeling (vervuld)
AXI BV Wij hebben momenteel mogelijkheden voor:   Junior front-end en/of back-end developer(s) (m/v)   En/of? Jazeker, want als beginnend programmeur kunnen wij ons ..
Senior PHP / Magento Developer (m/v) in Breda (vervuld)
AXI BV Je werkt in teamverband als PHP / Magento deskundige aan de ontwikkeling van moderne en user friendly webshops. Als specialist op het gebied van PHP en Magento ben je ..
Junior .Net developer in Breda (vervuld)
AXI BV Omschrijving: Als junior .NET developer werk je in teamverband aan de ontwikkeling van moderne softwareoplossingen voor afrekensystemen op basis van .NET technologie. Je bent..
Junior Oracle/APEX Developer in Breda (vervuld)
AXI BV Omschrijving: Je werkt in teamverband aan de ontwikkeling van moderne software-oplossingen op basis van Oracle technologie. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de..
Junior projectleider: ben jij onze nieuwe Sofie of Ferry? (vervuld)
AXI BV Omschrijving: Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe software alsmede het onderhoud op bestaande software binnen nieuwe en lopende (deel) ..
Junior Oracle/APEX Developer in Breda (vervuld)
AXI BV Omschrijving: Je werkt in teamverband aan de ontwikkeling van moderne software-oplossingen op basis van Oracle technologie. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de..
Servicedesk Consultant (2de lijns) (vervuld)
AXI BV Functieomschrijving: Als Service Desk Consultant ben je verantwoordelijk voor de tweede lijns ondersteuning van onze retail klanten. De eerste lijns ondersteuning is ..
Junior .Net developer in Breda (vervuld)
AXI BV Omschrijving: Als junior .NET developer werk je in teamverband aan de ontwikkeling van moderne softwareoplossingen voor afrekensystemen op basis van .NET technologie. Je bent..
Junior Oracle/APEX Developer in Breda (vervuld)
AXI BV Omschrijving: Je werkt in teamverband aan de ontwikkeling van moderne softwareoplossingen op basis van Oracle technologie. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de ..
Junior Oracle Developer; fulltime; Breda (vervuld)
AXI BV Functieomschrijving: Je werkt in teamverband aan de ontwikkeling van moderne softwareoplossingen op basis van Oracle technologie. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking ..
(Junior) Projectleider; fulltime; standplaats Breda (vervuld)
AXI BV Functieomschrijving: Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het onderhoud op software die eerder is vrijgegeven. Je bent binnen dit onderhoud verantwoordelijk voor de..
Ervaren Oracle Developer - Breda (vervuld)
AXI BV Je werkt in teamverband aan de ontwikkeling van moderne softwareoplossingen op basis van Oracle technologie. Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de technische ..
Ervaren Team Unit Manager .NET (vervuld)
AXI BV Als TUM sta je in het middelpunt van je team. Je bent door je persoonlijke aanpak in staat je mensen te motiveren het beste uit zichzelf te halen en als team optimaal te ..
Projectmanager met retailkennis en -ervaring / standplaats Breda (vervuld)
AXI BV Je weet op efficiënte wijze grote en/of complexe projecten te sturen, realiseren en implementeren. Je maakt hierbij gebruik van de Prince2 methodiek. Het accent ligt met ..
Leuke startersfunctie voor een Junior .Net Ontwikkelaar / Breda (vervuld)
AXI BV Ter uitbreiding van ons team Als junior .NET developer werk je in teamverband aan de ontwikkeling van moderne softwareoplossingen voor afrekensystemen op basis van ..
Medior .NET developer (vervuld)
AXI BV Als medior .NET developer werk je in teamverband aan de ontwikkeling van moderne softwareoplossingen voor afrekensystemen op basis van .NET technologie. Je bent ..
Service desk medewerker (vervuld)
AXI BV Onze Service Desk is verantwoordelijk voor de tweede lijns ondersteuning van onze retail klanten. Dit team zoekt wegens uitbreiding: Service Desk Consultants (retail ..
Ervaren analist (vervuld)
AXI BV Als ervaren analist heb je de mogelijkheden en ambitie om door te groeien naar projectleider. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het onderhoud op software die ..
Junior Oracle Developer (vervuld)
AXI BV Als junior Oracle developer - PL/SQL - FORMS - APEX werk je in teamverband aan de ontwikkeling van moderne softwareoplossingen op basis van Oracle technologie. Je bent ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Breda