Vacature .NET Webdeveloper vacature (focus op Front-end ontwikkeling in Angular) - Utrecht

Utrecht

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb je goede kennis van C#, .NET en SQLSever? Maar leg je liever de focus op front-end ontwikkeling? Wil jij generieke front-end modules ontwikkelen en bijdragen aan complexe klantimplementaties? Dan is dit iets voor jou!

De organisatie

Deze organisatie is actief op het gebied van talentontwikkeling en gespecialiseerd in vraagstukken rondom vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Klanten zijn bedrijven, overheidsinstanties en sectorfondsen.

Binnen het bedrijf proberen ze elkaar uit te dagen, te inspireren en versterken. Dit om relevant te blijven en zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Als medewerker binnen dit bedrijf krijg je veel vrijheid om je werk in te delen en ook is er ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, een maand of drie jaar bij ze werkt. Er hangt een prettige, informele sfeer en dat zie je ook terug in het verloop binnen de teams (laag!). Inmiddels telt het bedrijf zo’n 50 medewerkers, ze werken vanuit een fijn kantoor met goede bereikbaarheid voor zowel auto als openbaar vervoer.

De functie

Als developer bestaan je werkzaamheden uit het ontwikkelen van generieke front-end modules binnen hun SAAS-omgeving. Intern ontwikkelde generieke componenten vormen de basis van deze (loopbaan)portalen. De SAAS-omgeving is opgebouwd uit ASP.Net websites die middels JavaScript/jQuery en CSS de front-end vormen voor hun Service-Oriented-Architecture. De combinatie van front- en back-end verloopt middels JSON webservices.

Naast het ontwikkelen van componenten speel je ook een rol bij complexe klantimplementaties. Het laten aansluiten van de generieke componenten op de door de klant gewenste ‘’look & feel’ ’is hierbij een belangrijk aspect.

Je komt te werken in een team van op dit moment 6 ontwikkelaars, uiteenlopend van junior tot senior. Het ontwikkelproces wordt middels Scrum vormgegeven waarin een actieve inbreng gevraagd wordt. Je draagt bij aan de ontwikkeling van hun applicaties en blijft continu op de hoogte van wat er speelt in je vakgebied.

Eisen

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal
 • Goede kennis van JavaScript / jQuery / Angular(JS)
 • Ervaring met ontwikkeling in ASP.NET met C# en SQLServer op basis van WCF/REST
 • Kennis van Service-Oriented-Architecture (SOA)
 • Ervaring met content managementsystemen zoals Umbraco is een pré!

Aanbod

 • Salarisindicatie € 2800 tot € 3800 bruto o.b.v. 40 uur
 • Flexibele werktijden
 • Moderne devices om je werk optimaal te kunnen doen
 • Verschillende mogelijkheden voor groei, opleiding en (persoonlijke)ontwikkeling;
 • 26 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Verzorgde lunch
 • Een gezonde balans in je werk- en privétijd!

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.800 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht