Vacature PHP developer gezocht! (laravel ervaring is een must!) - Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie

Ongeveer 10 jaar geleden besloot onze eigenaar om voor zichzelf te beginnen. Hij vond het belangrijk om zelf de vrijheid te hebben om opdrachten aan te nemen waar hij écht gelukkig van werd. Nu… 10 jaar later… doet hij precies dit, maar dan niet meer alleen!

Anno 2020 ontwikkelen wij software op maat voor uiteenlopende klanten, binnen verschillende branches. Dit zijn vaak langdurige projecten waarbij alles van scratch af aan ontwikkeld wordt. Momenteel is deze organisatie 15 man groot en streven zij ernaar om projecten aan te nemen die niet alleen complex zijn, maar vooral leuk om te doen zijn.

Momenteel werken we allemaal vanuit huis, maar normaal gesproken kan je ons gezamenlijk vinden op ons kantoor. De sfeer valt het beste te omschrijven als familiair, gepassioneerd en lekker informeel. Ze delen allemaal dezelfde passie voor het vak en houden ervan om goed te discussiëren om elkaar op deze manier te verbeteren. Daarnaast bezoeken wij ook regelmatig Technights en organiseren we zelf ook in-house meetups. Jij bent meer dan welkom de eerst volgende keer!

Functie:

Ons huidige softwareteam bestaat uit 8 collega’s met ieder een eigen discipline en focus. Gezamenlijk pakken wij klantprojecten op, waarbij er aan het team een projectleider gekoppeld wordt. Per project ga jij samen met het team bepalen wie welke taken oppakt en deze worden in de daily standup besproken. In de backend wordt er gewerkt met PHP & Laravel (5+) en in de Frontend wordt er steeds meer gewerkt met JavaScript en Vue.js.

Wij weten ons te onderscheiden van onze technische competitie, omdat de klant bij ons centraal staat. En daarom hanteren wij per klant een andere werkwijze. Zo passen wij niet alleen de technische zijde “op-maat” aan, maar ook de service en het contact eromheen.

Jij denkt als PHP developer mee over de klantwensen en weet deze technische te vertalen naar de juiste oplossingen, daarnaast beheer je applicaties en onderhoud je deze waar nodig. Software op maat is onze passie, waardoor je continu bezig bent met diverse projecten van uiteenlopende klanten. De projecten zijn net lang genoeg om voldoende diepgang te vinden, maar net kort genoeg om voldoende te variëren.

Vind jij het geweldig om aan diverse projecten te werken met veel afwisseling én voldoe jij aan de eisen die hieronder zijn vermeld? Solliciteer snel en wie weet maak jij kans! 

Eisen:

Jij bent gepassioneerd, nooit uitgeleerd en doet het liefst hobbymatig veel aan programmeren om jezelf elke dag te verbeteren. Daarnaast is het ook belangrijk dat jij:

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met PHP (5+)
 • Aantoonbare ervaring met Laravel (5+ )
 • Ervaring in het ontwikkelen van API’s
 • Jij hebt ervaring opgedaan binnen een Agile werkomgeving

Aanbod

Naast een gezellig team bestaande uit mede-developers, bieden wij jou ook complexe maatwerkprojecten bij uiteenlopende klanten. Geen week is hetzelfde en dat houden we graag zo! Maar naast een uitdagende positie, horen dat randvoorwaarden ook te kloppen. Daarom bieden wij jou ook het onderstaande aan:

 • Salaris naar kennis en niveau
 • Vakantiegeld 8%
 • 25 vakantiedagen
 • Reiskostenvergoeding (OV€0.19 p/km
 • 25 vakantiedagen
 • Opleidingsbudget
 • Thuiswerken (gedurende Corona)
 • De benodigde hard- & software
 • Lunch v/d zaak
 • Innoverende Technights & meet-ups
 • Het bijwonen van conferenties
 • Leuke borrels en uitjes (zodra weer mogelijk)

Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan je cv naar kellystarapple.nl. Voor vragen over de vacature kun je mij ook bereiken via 088 – 321 8 123 of 06 – 28933650.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Kelly-Jo Liva
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch