Vacature Principal/Lead Python developer gezocht – tot 90K bruto per jaar - Amersfoort

Amersfoort

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Principal/Lead Python developer gezocht – tot 90K bruto per jaar

Voor een goede klant van StarApple zijn wij per direct op zoek naar een Principal/Lead Python developer. Je krijgt de kans om een externe software architect (op termijn) te vervangen en zodoende de lijnen te bepalen in het verder ontwikkelen in Python. Een echte kartrekkersrol dus!

Wat ga je doen

Samen met een gedreven team van specialisten op het gebied van development, design en analyse ben je betrokken bij het verbeteren van hun software platform. Ongeveer een jaar geleden zijn ze begonnen met Python om meer experimentele back end ontwikkeling en nieuwe producten snel in de markt te kunnen zetten. Je kunt hier meedenken over de manier waarop ze software ontwerpen, bouwen, testen, deployen en monitoren.

Binnen de IT-afdeling werken 7 á 8 Scrum teams, ze gebruiken JIRA en deze is geïntegreerd met GitHub.

Eisen

 • WO werk- en denkniveau
 • Je ontwikkelt op serieus niveau in Python/Django, met de focus op back-end
 • Ervaring als software architect/kartrekker is een pré
 • Ervaring met gedistribueerde softwareontwikkeling is een pré

Aanbod

Zij bieden een fulltime contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Verder hebben ze een modern kantoor met goede bereikbaarheid voor zowel auto als OV. Ze bieden een goed salaris (indicatie tot 90K bruto per jaar). Hiernaast krijg je hier:

 • 27 verlofdagen, en flexibiliteit met werktijden voor een goed werk-privé balans
 • Een laptop van de zaak, en goed verzorgde werkplek
 • Dagelijks verzorgde lunch (tegen een kleine vergoeding)
 • Pensioenregeling

De organisatie

Software ontwikkelen doe je samen, in een creatieve omgeving waarbij de waarde van de software voor eindgebruikers voorop staat. Op deze manier ontwikkeld deze organisatie een eigen platform op het gebied van energie- en mobiliteitsdiensten. Met een volledige mid- en BackOffice oplossing waarmee ze klanten verschillende diensten aan kunnen bieden op het gebied van energie en e-mobiliteit, gericht op een duurzame toekomst.

Contactgegevens:

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amersfoort