Vacature .NET Core | C# | VueJS | Maatschappelijk - Utrecht

Utrecht

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De functie

Binnen deze functie ga jij als C#/.NET programmeur een grote bijdrage leveren én invloed uitoefenen op hoe het systeem binnen de organisatie eruit komt te zien. Daarbij ga jij er met jou expertise voor zorgen dat het ook daadwerkelijk van de grond af komt.

Momenteel wordt er Python gebruikt in de backend voor het systeem. Dit willen ze volledig gefaseerd migreren naar .NET Core. Ook zul je meewerken aan nieuwe feautures, zo zijn de op dit moment bezig met het bouwen die ‘patiënten dashboards’ (waarbij ze hebben gekozen voor VueJS in de Front-end).

Zoals te lezen is betreft het een veelzijdige functie, je bent namelijk bezig met alle facetten van softwareontwikkeling zoals ontwerp en bouw maar ook implementatie en klantencontact. Ze werken in een team van 3 ontwikkelaars en zijn rechtstreeks verbonden aan de sector. Het eigenaarschap ligt bij de leden van de stichting, de zorgaanbieders in Nederland.

De organisatie

Deze organisatie is gevestigd in regio Utrecht. Ze ondersteunt één specifieke sector binnen de zorg in Nederland. Ze ontwikkelen software en koppelen verschillende systemen zoals meetapparatuur en patiëntendossiers maar ook verwerking richting de administratie. Ze zijn de enige partij die zich hierop richt en hun software wordt dan ook gebruikt in alle centra binnen Nederland. Ze zijn onderdeel van de stichting binnen deze sector en committeren zich dan ook op kwaliteit voor de (non-profit) zorg.

Het is een klein bedrijf met zo’n 10 collega’s. Binnen de muren hangt een rustige en informele sfeer, alle medewerkers delen hetzelfde doel – de specialisten (en haar patiënten) ondersteunen in het dagelijks werk. Het verloop binnen de organisatie in ontzettend laag. Enerzijds komt dit door de complexiteit van de software maar ook de sfeer, mate van vrijheid en verantwoordelijkheid en het feit dat je jouw software in ALLE centra terugziet zorgt voor veel voldoening en trots.

Eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van en ervaring in .NET Core en C#;
 • Kennis van en ervaring in VueJS en Python is een pré
 • Je hebt ervaring in het werken aan complexe software (applicaties);
 • Je kunt omgaan met vrijheid, verantwoordelijkheid en zoekt voldoening in je werk;
 • Ruime ervaring met (OO) programmeertalen is een must!

Aanbod

 • €3.000,- tot €4.500,- bruto o.b.v. 40 uur
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Laptop van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioen;
 • 26 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Flexibele werktijden.

Spreekt dit jou allemaal aan? Neem dan contact met mij op middels onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: 088-321 8 123. Emailadres:

Trefwoorden: C# ontwikkelaar, .NET ontwikkelaar, C# developer, .NET developer, C#, .NET Core, SQL, Python, HTML, CSS, Javascript, VueJS, Utrecht

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Youri de Boer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht