Vacature Medior/senior webdeveloper gezocht voor creatief bureau! - Alkmaar

Alkmaar

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in een gezellig team? En wil jij toffe websites en applicaties maken?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor onze partner uit de omgeving van Alkmaar ben ik op zoek naar een webdeveloper. De organisatie specialiseert zich in het ontwikkelen van websites en applicaties. Een echt full service internetbureau dus. Projecten die zij aannemen zijn voornamelijk voor het MKB en worden van begin tot eind in-house gerealiseerd.  Naast het MKB leveren ze ook aan grote klanten zoals Pickwick of Nationale Nederlanden. Klanten komen bij hun voor aanvragen van het beter zichtbaar maken van hun entiteit, of gewoon het bouwen van een supermooie website. Waar deze organisatie zichzelf in onderscheid is dat ze een schaalbaal platform hebben gebouwd, hierdoor leveren zij een maatwerk eindproduct waarin de klant zelf simpel onderhoud en content kan invoegen. Het lijkt op een eigen CMS, maar het is net iets anders.  Het is een jong en fris bedrijf waarin echt als een team gestructureerd gewerkt wordt.  Er werken momenteel 10 mensen waarvan 4  multidisciplinaire developers en 1 designer. Omdat er steeds meer mooie opdrachten binnen komen willen ze graag uitbreiden, omdat ze anders werk moeten laten liggen.

De functie:

In jouw functie als Webdeveloper zal je zowel in de front- als back end werken. Zodoende is gedegen kennis van PHP en Javascript erg belangrijk. Daarnaast zul je naast het oppakken van mooie projecten ook het team gaan aansturen. Er wordt gewerkt volgens de Scrum methodiek met 2 wekelijkse sprints. Jij zult dus ook bezig zijn met het bijhouden van de vorderingen in de sprint.  Echter betekent het niet dat je hier het meest mee bezig bent. Voornamelijk zul je zelf ontwikkelen en jouw kennis overbrengen op je directe collega’s. Samen met het management zul jij doelen gaan opstellen voor jouw team en die samen gaan realiseren.

Herken jij jezelf hierin?

 • Minimaal 3 jaar ervaring werkervaring als webdeveloper
 • Kennis en ervaring met PHP, Javascript, HTML, CSS, LESS/SASS en WordPress
 • Zelfstandig en communicatief en je brengt graag kennis over naar anderen

Wat krijg jij daarvoor terug?

 • Een passend salaris op basis van jouw ervaring en kunde
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Een mooie Macbook
 • Gezellige borrels en uitjes
 • Werken aan mooie projecten voor zowel kleine als grote klanten

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Donny Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Alkmaar
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar