Vacature Full stack developer ( PHP, Laravel, JS) - Weert

Weert

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:

Voor onze partner uit de omgeving Weert ben ik op zoek naar een Fullstack developer.  Ze specialiseren zich op het gebied van hosting en systeembeheer.  Daarnaast ontwikkelen ze ook applicaties en zorgen ze voor een vlekkeloze integratie voor hun partners.  Ze focussen zich op voornamelijk het kleinere MKB, maar helpen ook grotere organisaties waar ze ook weer software voor ontwikkelen.

De organisatie is momenteel 4 man groot, wat zorgt voor hele korte lijnen en een hele informele en gezellige sfeer op kantoor.  Daarnaast is parkeren voor de deur geen probleem en zitten ze in een gezellig centrum waar alles dichtbij is.

Herken jij jezelf hierin?

 • Minimaal 2 jaar ervaring met PHP en Javascript
 • Ervaring met Laravel is een pré
 • Een gezonde dosis humor
 • Zelfstandige werken, maar ook zeker leergierig

Dit wordt jou functie:

Jij bent een full stack developer die al enige werkervaring heeft. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Laravel met daarbij Javascript op de front end. Het wordt verwacht dat jij hier al enige ervaring mee hebt en dat jij de organisatie gaat helpen om de volgende stap te zetten op het gebied van development. Plannen die zijn er genoeg, maar omdat de eigenaar het simpelweg te druk heeft nu loopt hij vertraging op. Daarom zijn ze nu op zoek ter uitbreiding van het team en wordt jij samen met de eigenaar verantwoordelijk voor alle ontwikkeling.

Jij gaat je dagelijks bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe integraties en API koppelingen met verschillende systemen voor verschillende partners. Daarnaast ontwikkelen ze ook software voor bepaalde klanten waardoor je werk erg gevarieerd is. De wensen van de klant staan voorop en de organisatie gaat geen uitdaging op het gebied van techniek uit de weg. De huidige technische uitdaging zit hem in een platform wat ze intern hebben ontwikkeld dat ze deze over aan het zetten zijn naar Laravel. Echter gaat het hier niet om het kopiëren en reformen van oude code naar nieuwe, maar het uitdenken van nieuwe functionaliteiten.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en kunde
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Een goed pensioen
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding

 Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv naar Voor vragen over de vacature kun je mij ook bereiken via 088 321 8123.

lees meer

Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Weert Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Weert