Vacature Creatieve webdeveloper – Den Bosch

Den Bosch

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een goede klant van StarApple, een full-service internetbureau in de regio Den Bosch ben ik op zoek naar een Creatieve Medior/Senior Front-end developer. Naast websites/shops en applicaties doet dit bedrijf ook aan conversie optimalisatie en merkontwikkeling. Met een klein team van ongeveer 10 man werken zij op Scrum/Agile wijze aan de projecten van hun klanten. Een sprint bij dit bedrijf duurt ongeveer twee weken en direct contact met de eindgebruiker is gewenst.

Het bedrijf is per openbaar vervoer en auto zeer goed bereikbaar.

Functie-Informatie

Als Web Developer voor dit creatieve bedrijf werk jij mee aan de lopende en nieuwe projecten op aanvraag van de klanten van dit internetbureau. De focus binnen deze functie ligt op Front-end, maar je zal ook bepaalde Back-end afslagen gaan maken (waar je uiteraard binnen je team in begeleid zal worden). De wensen van de klant ga jij vertalen naar een stukje van het eindproduct. Stuk voor stuk willen alle medewerkers van dit bedrijf een prachtig product bij hun klant neerleggen en zij hebben samen mogen werken met grote en veelzeggende namen in (onder andere) de zorg en binnen B2B. Kan jij niet wachten om je hierbij aan te sluiten? Lees dan snel verder!

Functie-eisen
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
• Minimale back-end kennis is een grote pré
• Je hebt kennis van HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery
• Je bent een teamplayer en minimaal 32u per week beschikbaar
• Je bent gemotiveerd om creatieve en mooie oplossingen te bedenken voor je klanten.

AANBOD

 • Salarisrange €3000,- / €4000,- afhankelijk van kennis/ervaring 26 vakantiedagen
 •  8% vakantiegeld
 •  Reiskostenvergoeding
 • Een jaarlijks budget voor opleidingen en cursussen;
 • Een klein en gedreven team waar je veel van kunt gaan leren

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? Solliciteren kan door je CV (en motivatie) te sturen naar [email protected] of bel mij op 0883218123.

Is dit niet direct jouw nieuwe baan maar ben je wel benieuwd wat we verder voor je kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op en wij gaan graag het gesprek met je aan. Verder kun je via www.starapple.nl gemakkelijk een geheel eigen zoektocht opzetten om nieuwe kansen in het zicht te houden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Webdeveloper in Den Bosch Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch