Vacature Senior .NET ontwikkelaar | .NET | C# | Angular - Amersfoort

Amersfoort

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren .NET ontwikkelaar die zichzelf graag inzet als verlengstuk van de Lead Developer? Dan kan onderstaande vacature interessant zijn!

Functie
Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij werken aan een technisch en uitdagend platform waarin wordt gewerkt met de nieuwere technieken. De focus van het team, waarin jij komt te werken, ligt volledig op de logistieke sector. Het platform is een complex web gebaseerd systeem.

Middels de Scrum methodiek werk jij met jouw team aan het platform. In combinatie met jullie creatieve ideeën en de wensen van de klant, komt er hoogwaardige software tot stand. Kwaliteit staat hierin voorop!

De technieken die hierbij o.a. gebruikt worden zijn C#, .NET, Angular, Entity Framework, WebApi en MS SQL Server.

Organisatie
Deze organisatie, gelegen nabij Amersfoort, is al meerderen jaren op rij award winnaar omdat zij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland zijn. Maar niet alleen in Nederland zijn zij succesvol. Zo hebben zij in twee andere Europese landen vestigingen en zijn zij actief in bijvoorbeeld New York. Deze Microsoft Gold partner heeft verdeeld over vier landen 60 werknemers en blijft groeien. Het DNA van dit bedrijf bestaat uit openheid, succes, eerlijkheid, lol, groei en echte vakidioten die op het gebied van technologie altijd voor op willen lopen. Een tikkeltje eigenwijs, maar vaak toch wel gelijk. Dit is hoe dit bedrijf zich kenmerkt en onderscheid. De core business van deze organisatie bestaat uit twee succesvolle B2B producten die niet weg te denken zijn in de logistieke sector.

Het personeel is ontzettend belangrijk voor deze organisatie. Om het leuk te houden worden er dan ook regelmatig LAN party’s en game nights georganiseerd. Ook vieren zij kerst gezellig met de partners erbij en gaan zij een keer per jaar met het hele bedrijf naar het buitenland.

Vereisten:
– Minimaal HBO IT opleiding
– Ervaring en kennis met C#, .NET, Angular, Visual Studio en SQL

– Kennis van WebAPI, JIRA en Entity Framework

– Mening durven geven

Aanbod:
– €3500,- / €4500,- bruto o.b.v. 40 uur
– 25 vakantiedagen + 5 niet ziek dagen;
– 8% vakantiegeld;
– Bonusregeling;
– Reiskostenvergoeding;
– Telefoonregeling;
– Laptop van de zaak;
– Pensioenregeling;
– Behalen van MS certificaten

Spreekt dit jou allemaal aan? Neem dan contact met mij op middels onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: 088-321 8 123. Emailadres:

Code: YUBE-001

Trefwoorden: Senior .NET Developer, .NET programmeur, .NET ontwikkelaar, Software engineer, C#/.NET, SQL, Javascript, C#, Angualar, Visual Studio, Entity Framework, WebApi, MS SQL Server, Aurelia, Utrecht, Amersfoort, Almere, Apeldoorn

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Youri de Boer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amersfoort