Vacature Java Consultant (randstad) - Utrecht

Utrecht

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Mijn klant is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een middelgroot consultancy bedrijf met meerdere vestigingen in zowel het Noorden als Oosten van het land. Zij hebben de focus op Java en Front-end projecten bij toonaangevende opdrachtgevers met een groot en complex applicatielandschap. Ze verwachten na de zomer een aantal mooie projecten te starten en hebben dus ruimte om flink te groeien met nieuwe collega’s met de intentie voor de lange termijn samen te gaan  werken. Ben jij de Java developer die zij zoeken?

Wat bieden wij

 • Interessante en vooral leerzame projecten bij toonaangevende opdrachtgevers. Door sterke relaties met belangrijke opdrachtgevers zijn ze prima in staat projecten te vinden op een reële reisafstand;
 • Aandacht voor het zoeken van een opdracht gericht op jouw persoonlijke leerdoelen;
 • Vrijheid om 32-40u per week te werken;
 • Twee wekelijkse kennissessies en sociale events met je collega’s;
 • Persoonlijke keuze om trainingen te volgen en meet-ups/conferenties te bezoeken;

Wie ben jij
Het belangrijkste wat ze terug willen zien is je passie voor techniek. Dit staat in hun huidige team ook voorop.

 • Jouw uitgangspunt is het denken en werken met goede code. Wat dit voor jou inhoudt bespreken we graag persoonlijk met jou;
 • Je staat achter jouw technische keuzes en kan dit ook motiveren. Daarnaast heb je het vermogen om de nadelen van deze keuzes te onderkennen en omschrijven;
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring opgedaan in complexe omgevingen;
 • Je hebt ervaring met Spring(boot), Hibernate en Docker;
 • Een grote pré is kennis van Kafka,  Front-end en (cloud) infrastructuren.
 • Vloeiend Nederlands sprekend!

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan kom ik graag met je in contact om kennis te maken.

Voor vragen ben ik bereikbaar via 06-38441939 / 088-321 8 123 of stuur je cv naar en dan neem ik contact op met jou!

3625

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Armand Bisoen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht