Vacature BACKEND DEVELOPER | C# .NET CORE | - Hoofddorp

Hoofddorp

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een .NET developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wordt jij enthousiast van samenwerken met een ervaren -en toegewijd team? Dan heb ik iets interessants voor jou!

Organisatie:
Onze partner is een ambitieuze en succesvolle organisatie waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van financiële oplossingen voor facturering en incasso. Ze leveren een standaard software-oplossing waarin maatwerk mogelijk is. De oplossing is een generieke applicatie waarmee hun klanten de transactie -en geldstromen effectief kunnen uitvoeren. Hierbij komen zaken kijken als het verzamelen van ruwe transactiedata, het transformeren van deze data en uiteindelijk het factureren ervan. Vanwege de lange ervaring en focus wordt onze partner gezien als expert op het gebied van moderne oplossingen ontwikkelen voor de financiële wereld. Dit resulteert dat onze partner grote klanten heeft. Denk maar aan een Ziggo, Tele2, Ebay, Oxxio, PostNL, KPN en nog veel meer. Deze organisatie bestaat ongeveer 30 jaar en is organisch gegroeid tot een bedrijf met meer dan 70 medewerkers. Gezien ze geen investeerder hebben, zijn ze geheel onafhankelijk in de keuzes die ze maken.

Functie:
Je komt terecht op de development afdeling in een Scrum team waar op dit moment zowel front -en backend developers werkzaam zijn. Op het moment zijn er twee innovatieteams. Beide teams hebben dezelfde product owner. Hierdoor zal jij veel schakelen met de backend developers van het andere team. Je werkt namelijk richting een gemeenschappelijk doel en dat is om een zo goed mogelijk product ontwikkelen. Je zal voornamelijk werken met .NET Core, C#, Visual Studio, Entity framework en Azure.

Vereisten:

 • Minimaal 7 jaar Back end ervaring
 • Toonbare kennis van .NET Core, C#, Visual Studio, Entity Framework en Azure
 • Microservices, SQL, Docker is een pré
 • Afgeronde HBO opleiding.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod:

 • Marktconform salaris o.b.v. 40 uur
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Laptop van de zaak
 • Pensioenregeling
 • Mobiel van de zaak
 • Een bedrijf waar jij 100% jezelf kan zijn
 • Een leuke en informele werksfeer

Raak je enthousiast van deze vacature of heb je vragen? Schroom niet om me te benaderen op onderstaande gegevens:

Telefoonnummer: 0614422415

Emailadres:

MHFT002

Trefwoorden: .NET ontwikkelaar, C# ontwikkelaar, C# developer, .NET Developer, C#, .NET, Visual Studio, Entity, Entity Framework, SQL, Docker, Informatica, Amsterdam, Hoofddorp, Amstelveen, Nieuw-Vennep, Haarlem

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mohammed Fathi
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Hoofddorp Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Hoofddorp